7 d’abril del 2015

Va de cine: Cenicienta

Durant les vacances de Setmana Santa vam anar al cinema a veure la nova pel.lícula Cenicienta, dirigida per Kenneth Branagh,  estrenada recentment.

Pensava que seria una aposta segura, pel fet de conèixer la història prèviament. I sí, vam encertar, ja que aquesta nova versió és molt fidel al conte. És una actualització de la pel.lícula anterior, en dibuixos animats i que datava ja del 1950.
En la nova versió, els personatges són reals i estan una mica més desenvolupats, tot i això, segueixen el rol assignat per la història tradicional i no evolucionen més enllà del que s'espera d'ells. No ocorre, per exemple, com a la pel.lícula de Malèfica, que sí canvia certes parts del conte de fades de La Bella Dorment en favor dels personatges femenins. Aquí és la Cenicienta tal i com sempre l'hem conegut.
Una de les parts que és més extensa que en la pel.lícula anterior és la que descriu la infantesa feliç de la protagonista, on es veu la seva mare, que té molta importància al llarg de tota la pel.lícula. La Ventafocs tindrà en tot moment molt presents els consells que ella li dóna abans de morir: ser generosa, tenir valor i creure una mica en la màgia, que és l'encarregada de solucionar moltes de les dificultats de la protagonista.
Els actors fan molt bé el seu paper (la Cate Blanchett convenç molt com a madrastra) i la posada en escena és excel.lent.



Pel que fa a la durada, no és excessivament llarga (dura 106 minuts), però tenint en compte que abans de la pel.lícula ens van passar un tràiler sobre Frozen de més d'un quart d'hora, en total vam estar dins de la sala gairebé dues hores!

La valoració és bona, vam gaudir d'una història de princeses que era just el que buscàvem quan vam escollir anar-la a veure. Vosaltres l'heu vist? Us va agradar?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada