22 de desembre del 2011

1r trimestre de P2


Avui ha estat l'últim dia de guarderia d'aquest any.
No n'he parlat gaire aquests últims mesos, perquè tot ha anat molt bé. N'estic molt contenta, tant de la seva mestra com de les activitats què fan.
El treball en racons els hi funciona molt bé, i en una reunió que vam fer ens van dir que a la petita el racó que més li agrada és el de les nines, i que es passa l'estona vestint-les i posant-les a dormir.

Ahir van fer una cantada de Nadales oberta als pares, amb els nens vestits de pastorets, i em va agradar molt veure-la tan participativa i fent coreografies amb la resta de nens de la classe. Era el primer cop que la veia així, ja que l'any passat encara era massa petita per a recordar-se dels ballets assajats. Ahir en canvi, va fer un molt bon paper, ja que ballava igual que balla a casa, sense vergonya i gaudint de l'espectacle. Va ser emocionant!!

El vestit de pastoreta el vam improvisar amb el que teníem i no era el millor de la guarderia, tot s'ha de dir. La resta de nens semblaven tots pastorets professionals, però la petita feia molt goig també.

I avui ens han donat tots els dibuixos que han fet aquest primer trimestre, gargots de diferents colors que tindran el seu lloc a les parets de casa durant una bona temporada!

Per cert, jo també he acabat amb nota aquest trimestre de l'any......he acabat la tesi!!! Després de quasi quatre anys de feina, ja tinc la tesi impresa a les mans!! El tribunal també està decidit i ara nomès falta trobar la data de lectura, que segurament serà al febrer o març vinent!
On no he tret tan bona nota és a 4rt de francès... però aixo ho solucionaré després de festes. No es pot estar en tot!!

8 comentaris:

  1. Quina ilu deu fer! Aquí demà la meva també anirà vestida, amb el vestit típic d'aquí (tipus pastoreta)...ben lluit, perquè l'ha fet l'àvia, que sinó...Jo com que estic a l'atur doncs he dit que aniré a ajudar...a veure que tal! M'agrada molt està envoltada de canalla, crec que m'ho passaré la mar de bé!

    La tesi impresa...així doncs, ja està! Per cert, millor al febrer el tribunal, no? ;)

    Moltes felicitats...ara s'acaba una etapa i comença una altra! Fantàstic!

    ResponElimina
  2. Què bé! per aquestes dates molta gent fa balanç de l'any (tampoc sé com ha estat el teu,en general...) però acabar una tesi ha de donar molta satisfacció. I veure una representació d'una filla també, i més si la veus gaudir. Felicitats! :-)

    ResponElimina
  3. M'encaten els dibuixos de la teva nena i segur que estava preciosa amb el vestit imporvisat. ENHORABONA per la tesi! Ostres, això si que és ser una super mama!
    Molts petunest i bones festes

    ResponElimina
  4. Enhorabona!! Així que a punt a punt de ser Doctora Onavis? Jo també explicaré el nostre concert de Nadal al blog. Bones festes!

    ResponElimina
  5. Carai, la petita està feta tota una artista: dibuixa, canta, balla...
    Nosaltres encara no estem a aquesta etapa però segur que fa molta il·lusió anar-la a veure a les actuacions escolars.

    MOLTES FELICITATS, per haver acabat la tesi, té molt mèrit i segur que al tribunal anirà molt i molt bé!

    I pel francès cap problema si al gener té solució!

    Bon Nadal!!

    ResponElimina
  6. És molt emocionant veure'ls quan fan aquestes petites demostracions "artístiques"! Jo recordo que abans de ser mare alucinava amb les mares que ploraven als festivals dels nens. Pensava: "si no hi ha per tant!" i quan vaig veure la primera de l'Andreu... Em queien les llàgrimes i tot!

    Me n'alegra que la peque hagi acabat el trimestre tan bé.

    Moltes felicitats per la feina acabada. Segur que és una satisfacció enorme.

    Bon Nadal :-)

    ResponElimina
  7. Q be tot noia!!!!!! I res de vestits professionals, segur que era la més bonica de la llar!!! Visca els vestits casolans!

    Noia això de la tesi ja està doncs!!!! ara a por ellos, que son pocos y cobardes!

    Ah i pel francès tranquila. Mentre sàpigues que una pizza i una coca-cola es demanen dient: je m'apelle Mimi et je suis facile, ja pots anar pel món! ;)

    Un petonàs i bones festes!!!

    ResponElimina
  8. Moltes felicitats pel primer trimestre de nota de la nena, sí que fan ilu aquests primers dibuixets, ja veuràs quan comenci a dibuixar a la família i aquestes coses, és molt maco.
    Felicitats també per la tesi i sort a la lectura.
    I pel francès, je suis desolée però ja ho arreglaràs.
    Petons

    ResponElimina