18 de gener del 2013

Divendres musicals: el Totoro

Aquestes dues últimes setmanes, el Totoro ho acapara tot.
La pel.lícula de El meu veí Totoro li vam començar a posar a l'estiu (gràcies a les vostres recomanacions, per cert!). Li va agradar de seguida, però li costava mirar-la tota sencera. Sempre acabava distraient-se amb alguna altra cosa abans.
Però fa uns dies vam tornar a posar-la. I la va mirar de principi a final. I quan va acabar, va dir: "Una altra vegada".
I porta uns dies en que la mira cada tarda, d'una tirada. La Mei i la Satzuki ja són com de la família. I la cançó del principi, la cantem les dos ballant pel menjador mentre el petit ens mira rient. Per mi que ell també comença a saber qui és el Totoro!





Bon cap de setmana!

4 comentaris:

  1. L'haurem de mirar je je je! Bon cap de setmana per vosaltres també!

    ResponElimina
  2. La cançó del principi és genial, nosaltres també ens posem molt contentes quan la sentim! Aquest Nadal li vam regalar unes figueretes del Totoro, la peli i jo li he fet una samarreta molt xula! Si vols li faig una per ella...em surten força bé! ;)

    ResponElimina
  3. Esther, sí, sí, val molt la pena!
    Anna, i tant!!Si no és molt abusar, clar :)

    ResponElimina
  4. Ok! A veure quan trec una estona! No creguis que és massa sofisticat, vaig copiar un dibuix amb rotuladors per roba...pero a l'Ariadna li encanta!

    ResponElimina