11 de gener del 2013

Divendres musicals: La del John Travolta quan s'ha fet gran

Les cançons de la pel.lícula de Grease, com ja vaig dir fa unes setmanes, són unes de les que més li agraden a la petita. Les balla i les canta amb un anglès molt ben pronunciat tot i que no té ni idea del que està dient. Però de tant escoltar-les, se li queda l'entonació.
Com que li agrada tant el John Travolta, sempre em demana més  cançons de Grease. "Més, més", deia. I, com que el repertori de Grease no és infinit, vaig haver de fer volar la imaginació.
I li vaig posar la cançó que aquí casa es coneix com "la del John Travolta quan s'ha fet gran". Sabeu quina és? Només us diré que s'ha de ballar sense sabates!


              


Bon cap de setmana!

6 comentaris:

  1. Més gran i menys ñoño, tot s'ha de dir...Jo vaig ser fan al seu dia de Dirty Dancing i ja amb uns anyets més vaig disfrutar com una enana de Pulp Fiction! :) Molt bon gust té la teva nena, sí senyor!

    ResponElimina
  2. Doncs ves per on que Pulp fiction és una de les poques pelis que no puc acabar de veure mai. M'acaba cansant... I dec ser ben rareta perquè tothom que conec li encanta!

    Ara, aquesta escena ha d'agradar per força. Enganxa molt i trobo que ho fan molt bé!

    ResponElimina
  3. Anna, Sí, la petita té molt bon gust!! je je

    Esther, a mi Pulp Fiction m'agrada molt, tot i que sí, és llarga. La que m'agrada més, però, és la que el Tarantino va dirigir abans: Reservoir Dogs. M'encanta!

    ResponElimina
  4. estic de sorteig al meu blog!!! segur que t´agrada el regalet!!!

    http://conlluviayconsolshop.blogspot.com.es/2013/01/sorteo-y-rebajas.html

    molta sort!!! petonets!!!

    ResponElimina
  5. Hola! Pots enviarme aquesta historia per correu? Estic escrivint un llibre de nens i cançons i si ens agrada la història la posariem al llibre. Necessite el teu nom (sense cognoms) el de la teu filla i els anys que te. Contam com li vas ficar la cançó la primera vegada, qué fa quan la escolta, com la demana...etc... Gràcies per llegir el meu blog! criosandroll@gmail.com

    ResponElimina