23 de març del 2013

8 mesos (*)

Ja són 8 mesos!

Aquest últim mes està molt actiu i "parlador", sempre està fent sorollets quan juga.
Aquí van els últims canvis. On més s'aprecien és sobretot amb el menjar, ha provat molts nous sabors aquestes últimes setmanes!

Lactància: Tot va molt bé, va popant quan li ve de gust i contínua sent molt ràpid. Ara ja no té les presses tant concentrades a la nit com en els últims mesos, ho fa durant les 24 hores del dia a intervals bastant espaiats.

Son: Les nits dorm molt bé, jo pràcticament no em desperto quan ell popa. Crec que ho fa unes dues vegades al llarg de la nit, així que dorm pràcticament d'una tirada! L'invent del bressol sidecar ens va molt i molt bé!

Alimentació: Ara ja tot es va posant al seu lloc. Un cop han passat els dos primers mesos, ara ja li dono amb molta tranquil·litat pràcticament el mateix que hi ha a taula per a nosaltres, que és el que ell sempre ha volgut menjar. Aleshores li ho adapto una mica: si cuino amb espècies, retiro una part per ell abans de posar-les, si hi ha alguna cosa que no pot menjar li aparto... I aleshores li vaig donant aixafat o a trossets molt petits. 
De papilles aquests últims dies quasi no n'hi faig, a excepció de la de fruites per berenar, ja que era la única que es menjava amb ganes!! 
I estic encantada, perquè des que li dono el que hi ha als nostres plats, ell es posa molt content! Fa un crit de guerra, d'alegria, cada cop que li donem el que demana. Així que li donem de tot, i inclús ha provat, primer en quantitats petites, aliments que porten ou o làctics.   



Desenvolupament: La novetat és que s'aguanta assegut i que es desplaça encara amb més facilitat per tot arreu. Però endarrere!

Joc: Juga amb la panera dels tresors, però és complicat que la tingui sempre al seu lloc i plena de tot el que hi hauria d'haver, a causa de la intervenció de la seva germana! Però bé, ell també "juga", és a dir, xupa les joguines d'ella (des de les fustetes a la caixa registradora), així que estan empatats!

I anem sumant!

4 comentaris:

  1. Està molt espavilat! La seva panera dels tresors és mooooolt gran i variada!!

    ResponElimina
  2. molts instructiu el teu post! jajajaja les primerenques li podien fer un cop d'ull! ;-)

    ResponElimina
  3. Sol Solet, Sí, la seva panera no té límits!!!

    Kira, i tant, je je!! Sens dubte amb un segon la percepció de tot és molt diferent!!!

    ResponElimina
  4. Dones molta tranquilitat, la Kira té raó ;)

    ResponElimina