29 de juliol del 2013

Llibres infantils: El llibre mossegat


Avui un altre llibre de l'Hervé Tullet, conegut sobretot pel llibre "Un llibre".
"El llibre mossegat", publicat per Coco Books, és un llibre de gran format que té un forat en forma de rodona al mig de cada una de les pàgines. 
 
Aquest forat, que és la mossegada de la portada, pot ser omplert pel nen per allò que vulgui: objectes reals (la seva cara, una mà, joguines...), dibuixos fets per ell o d'altres imatges que tingui a l'abast i que, combinant-les amb el forat creïn una pàgina amb alguna mena de sentit, per extravagant que sigui.
El llibre mossegat, Coco Books. 2011

El llibre mossegat, Coco Books. 2011

És un llibre que posa a prova la creativitat, tant dels nens com dels pares i val la pena de jugar-hi en família, per anar incentivant la imaginació del nen.
Aquí podeu veure algunes de les pàgines ja personalitzades:



El llibre mossegat, Coco Books. 2011.
 
El llibre mossegat, Coco Books. 2011.


El llibre mossegat, Coco Books. 2011.

Cada pàgina permet moltes escenes diferents i si us en surten algunes de ben creatives les podeu enviar a la pàgina on l'Hervé Tullet publica les que li fan arribar.

Molt recomanable per nens a partir de tres anys!


(Entrada publicada a l'ARA Criatures)

3 comentaris:

  1. Ui, ahir el vaig veure tafanejant a l'Abacus. Però al final em vaig quedar amb el de Warhol que vas recomanar l'altre dia. Pero ssssht, que és un secret. De moment els nens no ho saben. De veritat, no sé si serà per a ells o per a mi, -em va encantar-. Gràcies!

    ResponElimina
  2. Mireia, està molt bé!

    Hiolambda! Jo el del Warhol també els hi tinc vetat als nens, de moment!! No vull que el destrossin!

    ResponElimina