24 de febrer del 2014

4 anys de bloc i sorteig!

El dilluns 3 de març farà quatre anys que vaig començar a escriure aquest bloc.
Quatre anys que han passat molt ràpid, i que han donat molt de sí!

Vull celebrar aquest aniversari fent dos regals a tots aquells que m'heu anat llegint, ja sigui des dels inicis o a partir de la meva incorporació al portal web de l'ARA Criatures.
I tot i que últimament la temàtica del meu bloc són els llibres infantils i els llibres de maternitat, el sorteig, aquest cop, no serà de llibres.
Però com veureu, amb els regals, els nens tindran via lliure per a fer volar la imaginació i explorar els seus universos de fantasia, que s'alimenten en gran mesura a través de les lectures.
 
 Gràcies a la col.laboració de la pàgina de productes infantils babymims, faré un sorteig de dos joguines de la marca Oskar &Ellen,. Una marca sueca que té un catàleg de productes molt innovador i creatiu,  amb molts elements per jugar a jocs simbòlics fets exclusivament de tela. La marca s'anomena igual que els dos fills de la seva creadora, Petra Rigby, que ha anat creant per ella mateixa totes aquelles joguines amb les que més gaudien els seus fills.

La pàgina babymims distribueix molts productes d'aquesta marca, i m'ha costat molt escollir-ne dos per fer el sorteig, ja que tots m'agraden molt. Són els següents:

1. Vaixell pirata. Un joc amb tots els elements per a que els nens puguin jugar a tripular un vaixell pirata: el vaixell, un capità, dos pirates, un tauló extraïble, canons, un cofre del tresor, un mapa del tresor i un tauró. Un total de 9 peces fetes de cotó i polièster, que es poden rentar a mà. 

Vaixell pirata

undefined
Vaixell pirata

2.  Nevera per a pícnic.
 Amb aquesta joguina els nens podran recrear un berenar a l'aire lliure en qualsevol lloc i moment. El kit conté un total de 19 peces, entre les que hi ha un  sandvítx complet (amb salami, formatge, cogombre i amanida), dos maduixes gegants, una pera, un suquet, dos vasos amb palletes, dos trossos de pastís, la nevera i un mantell. Tot també de cotó i polièster.
Nevera para picnic
Nevera per a picnic


Nevera para picnic
Nevera per a picnic


Us agraden? Jo els trobo xulíssims, pràctics i encertats per nens i nenes de totes les edats.

Les instruccions per participar són molt senzilles.  Heu de deixar un missatge en aquesta pàgina (o a la pàgina criatures.ara.cat) , mencionant:

- quin producte us agrada més de la pàgina de babymims (de la marca Oskar&Ellen o de qualsevol altra)
- quin dels dos productes del sorteig us agradaria més guanyar, si és que teniu alguna preferència!

Hi ha temps d'apuntar-se fins el diumenge 2 de març. El dilluns dia 3 publicaré els resultats del sorteig i us demanaré als guanyadors una via de contacte per a fer-vos arribar el premi.

Animeu-vos a participar i molta sort a tothom! 

11 comentaris:

  1. Felicitats pel quart aniversari! D'Oskar&Ellen m'han agradat especialment el Castell medieval verd, i les granges, són xulíssims!
    Tots dos regals em semblen una passada, però si n'hagués de triar un potser em quedaria amb el vaixell pirata (a la nevera tampoc l'hi faríem un lleig, que és xulíssima també!)

    ResponElimina
  2. Ostres! Quin descobriment de pàgina! A mi m'han agradat moltes coses...però potser ara que em canvio de casa m'he fixat en les girnaldes de tela i les cistelles de guardar jogunies, per decorar l'habitació de les nenes!

    De les dues, em quedo amb el picnic, que de vaixell pirata ja en tenim! :)

    A veure si tinc sort!

    ResponElimina
  3. Per molts anys!! M'agraden molt les teves recomenacions del llibres, els tinc tots ben apuntats i alguns ja els he comprat.De la pàgina de Babymims m'ha agradat molt el mapamundi amb els animals i les banderes, una molt bona foma d'aprendre geografia. I dels 2 regals, m'agrada més el vaixell pirata, però el pícnic no està gens malament.

    ResponElimina
  4. Hola,
    Primer de tot gràcies per les recomanacions de contes.
    De Babymims m'ha agradat l'arbre genealògic per a posar-hi les fotos de la família. A les meves nenes, ara especialment a la petita de 15 mesos, els hi agrada molt aquest tipus de representacions on surt la gent que coneixen. I també m'ha agradat molt el mapa del món, amb els diferents usos que pot tenir. La meva filla de 3 anys i mig ja fa intents de representar on son les ciutats on tenim amics i parents...
    Dels regals, preferiria el vaixell pirata, si hi hagués sort!

    ResponElimina
  5. Què xulo, Onavis! Felicitats per l'aniversari! I quan t'ha canviat la vida en 4 anys, eh!
    I tant que vull participar en el sorteig! Del web de Babymins m'han agradat les granges i el castell medieval.
    Dels regals oferts, tots dos serien ben rebuts!
    Ens seguim llegint!

    ResponElimina
  6. Hola! Doncs jo em quedo amb la joguina del sushi! M'ha encantat! I pels més grandets l'arbre geneologic. Dels dos regals que proposes, el meu petit tria el vaixell...encara que la nevera també li ha agradat per fer picnics a la ciutadella! Hehe bona iniciativa

    ResponElimina
  7. Moooltes felicitaaats!!! Et vaig descobrir mentre buscava solucions per al mal dormir de la meva filla. Amb tu vaig descobrir el món de la maternitat blogosfèrica. He descobert una pàgina web que m'encanta la de babymims. Hi ha una motxil·la porta bebés per a nines xulíssima. Per cert que si ens toques algun dels regals que sorteges tindria un dilema de quin escollir però va els pirates, je je

    ResponElimina
  8. Moltes felicitats per aquests quatre anys, són molts!!!
    No coneixia babymims, què xules totes les joguines, m'ha encantat l'arbre genealògic, trobo que és una gran idea per regalar-li a un nen.
    De les dues que proposes m'agrada molt el vaixell, és una monada.

    ResponElimina
  9. Hola!! I moltes felicitats!!! Ja 4 anys! Com passa el temps. La veritat es que trobo a faltar més anècdotes personals com explicaves al principi del blog, però m'agrada veure que encara es viu i ens conecta! ;)
    A mi el que m'ha agrada molt és el mapa mundi, el trobo genial. Hi ha moltes altres coses que m'han agradat però aquest especialment m'ha cridat molt l'atenció.
    De les dues propostes jo em decanto per la cistella de picnic. ;)
    Apa, un petonet molt gran.
    Cristina

    ResponElimina
  10. Moltes gràcies pel sorteig guapa! I moltes felicitats per aquests 4 anys de bloc. A mi ma'agrada el map mundi per penjar a l'habitacio , de fet estava. Buscant una cosa semblant ;-)
    El vaixell pirata please

    ResponElimina
  11. Doncs a mi m'agraden els barrets de disfressa i les banderoles!
    Moltes felicitats pels 4 anys!

    ResponElimina