11 d’octubre del 2010

11 mesos

Cada mes hi ha coses noves que va aprenent i nous progressos en tots els nivells. Aquest mes ha estat molt interactiva i juganera, i les novetats més importants han estat:
- El parlar: Diu moltes coses amb sentit. Pica-pica, "aigua" (a la seva manera), bé, papa, mama...
- Ha aprés a senyalar i està tot el dia amb el dit endavant dient allí on vol anar.
- Ha incrementat molt el repertori de coses que sap fer: ralet-ralet, xocar la mà, tancar els ulls, ensenyar la llengua... I nosaltres seguim tractant-la com un mono de fira quan estem entre coneguts dient-li, "fes això", "ara allò"... Som uns pesats! Sort que té seny i només ho fa quan vol!
- Continua gatejant i plantant-se tot sovint, però de moment no la veig amb intenció de caminar. Els familiars propers ens diuen que està molt apunt, que va molt avançada, (també ho diuen amb el parlar), però jo suposo que a totes les cases es pensa que el seu és el que va més avançat! No crec que tardi gaire, però encara li falta.
- I la novetat més gran... dues dentetes de dalt que ja estan mig sortides!!
Ara a esperar el mes que ve, que no és un mes qualsevol per nosaltres ja que la nostra petita és farà molt gran! Farà un any!

3 comentaris:

  1. Ostres! Sí que diu coses! No sé si va avançada però respecte la meva sí!

    Felicitats pels 11! Veig que la petita és del novembre com jo.

    ResponElimina
  2. eiii el meu petit també va pels 11. Es ben cert que cada nen té el seu ritme, i la seva evolució i tot està bé :). El meu no xerra tant, la teva es una pasada m'he quedat parada, pero si que camina, cada escú, es cada escú :). Al final tots ho fem tot :)
    Felicitats pels onze

    ResponElimina
  3. quina nena més espavilada! com es nota que té uns bons pares!

    ResponElimina