17 de juny de 2012

FestivalAhir, com suposo que en moltes llars d'infants i escoles, la guarderia de la petita va fer el festival de fi de curs.
Encara queda una setmana de guarderia i de fet, nosaltres també l'hem apuntat tots els matins durant el mes de juliol (necessito temps per preparar coses i descansar!!), però en certa manera ja vam celebrar ahir el fi de l'etapa "guarderia". L'any que ve ja anirà al "cole dels grans"!

El festival va anar molt bé. Aquest any el tema era les emocions, i la seva classe va representar la sorpresa. S'amagaven sota una mena de llençol i després feien un ballet, que nosaltres ja havíem tingut ocasió de veure-li practicar aquests dies per casa en varies ocasions. Quan ens va veure que estàvem entre el públic mirant-la i fent fotos, va fer-nos el seu somriure tímid, però no va parar de ballar en cap moment. Ho va fer molt bé!

I després, un bon berenar al pati de l'escola. Ella s'ho va passar pipa jugant amunt i avall amb els amiguets, no la podíem pas seguir! Vam arribar a casa amb una nena ben esvalotada i contenta! 


3 comentaris: