16 d’octubre del 2012

A la cadireta?



El petit es fa gran a marxes forçades! És molt llarg i ja pesa més de 6 quilos quan encara no ha complert els tres mesos!
I observo al meu voltant com molts dels altres nens i nenes nascuts aquest últim any són també molt grans. Són llargs i molts dels que conec van pesar al voltant de quatre quilos al néixer. És que potser la humanitat està preparant una nova raça de super-homes??

Degut a la seva llargada i volum,  ara em trobo amb un problema: quasi no cap dins del Maxi-Cosi. 
Bé, nosaltres tenim la Prima, del Casual Play, que és a mig camí entre el cuco i el Maxi-Cosi del cotxe. Un sistema que em va semblar molt pràctic a l'hora de comprar-lo, ja que tant serveix per passejar com per dur-lo al cotxe. Amb la petita la vam fer servir 6 mesos ben bons.
Però al nen si li està quedant petit, així que per ell potser sí que haguéssim encertat més comprant un Cuco, tot i la incomoditat d'haver-lo de canviar al cotxe. 
Ho noto sobretot ara, que és època de posar els sacs i tots els complements d'hivern. Al sac de la Prima, directament, no hi cap. Si la vull continuar utilitzant, hauré de posar-hi el sac de la cadireta o tapar-lo amb mantes enlloc del sac.

L'altra opció és passar el nen ja a la cadireta. Em sembla molt aviat i no crec que ho faci, ja que tot i que és gran i llarg de volum, és encara petit en sí: comença a aguantar bé el cap, però em sembla molt aviat col.locar-lo ja a la cadireta. Clar que si el col.loco en la posició el màxim tombada possible, també hi estarà còmode.

Així que no sé massa com m'ho faré.
Segurament que apuraré aquest mes en que encara no fa massa fred tapant-lo amb mantes a la Prima i, ben aviat, ja el passaré a la cadireta amb el seu saquet polar corresponent. Penso que serà la millor opció, però accepto tota mena de consells!!

Imatge de Mike R. Baker

6 comentaris:

  1. Jo, per diversos motius, la meva va començar a la cadireta del bogaboo amb 3 mesos més o menys. Es veia enorme la cadireta, però mira, ben estirada també hi estava bé.

    ResponElimina
  2. Jo els nens els vaig passar també força aviat al cotxet de passeig. En Biel cap als sis mesos i l'Andreu diria que abans. Els dos però aguantaven ja bé el cap... De tota manera i si no vaig errada diria que hi ha adaptadors per posar-los a la cadireta de passeig perquè el cap no els vagi amunt i avall quan són tan peques.

    ResponElimina
  3. Amb la Maria no recordo quan la vaig passar a la cadira, ella igual que el David anava amb "cuco". El David als quatre mesos ja el vaig posar a la cadireta, estirada al màxim.
    I ara... ara la cosa ha canviat, ara el diria: fular, fular i fular!! ;) Així ho he fet i ho faig amb el Víctor

    ResponElimina
  4. Nosaltres vem tenir cadireta des del primer dia. Els cotxets de bessons amb cucos pesen molt i el meu poble és plè de baixades i pujades, així que vem optar per una cadireta de la McLaren que s'estira gairebé del tot i duu uns reductors. Més endavant vem treure els reductors i teníem la cadireta normal i corrent.

    ResponElimina
  5. Moltes gràcies per compartir el vostre cas!
    Jo aquesta vegada també hauré de passar-lo aviat a la cadireta.

    I Ester, sí, el fular em pot anar bé en moltes ocasions, l'estic utilitzant més del que em pensava. Però té un incinvenient gran per mi: em priva de la safata de sota del cotxet, que em va molt bé per guardar la compra!!

    ResponElimina
  6. a mi em va passar com tu: la nena cabia a tot arreu, el nen no. De totes maneres penso com tu, la cadireta es massa aviat no?
    Jo se que es carissim, però el bugaboo em va anar genial.

    ResponElimina