31 de maig del 2013

Divendres musicals: la de la "princesita"

A casa ja han entrat, per la porta gran, les princeses més famoses de la literatura infantil. Sa Majestat Aurora, altrament coneguda com La bella dorment; la Blancaneus i la Ventafocs ja són un membre més de la família, i s'anomenen infinites vegades al llarg del dia.
Ja fa temps que les coneixíem dels contes (La bella dorment és un must cada nit des del Nadal, més o menys). Però ara la petita ha començat a mirar també les pel.lícules! 
El primer cop que va veure la versió cinematogràfica d'aquestes històries, els ulls li sortien de les òrbites. Estava encantada de veure en moviment els seus contes favorits!! Portem unes setmanes que les demana una vegada i una altra. I es passa el dia reproduint les escenes per casa: que si ara marxa corrents i perd una sabata, que si ara cau desmaiada i fins que algú no li faci un petó ("ha de ser d'amor, eh, mama!") no s'aixeca, que si aquesta poma porta verí...
I quan parlem amb ella sovint ens diu: "jo sóc una princesita" (amb la paraula en castellà, com la diuen a la peli, però pronunciada a la catalana per ella). Fa molta gràcia, clar, i penso que ara no li farà cap mal gaudir al màxim d'aquesta etapa.
 Ja tindrà temps per descobrir que, en realitat, totes aquestes princeses són unes bledes i que no cal esperar que ningú la salvi de res. I que les madrastres no són sempre tan dolentes!
Així que ara la cançó que més s'escolta a casa, i que més balla la petita és aquesta. Jo la tinc enganxada tot el dia!!




Bon cap de setmana!

7 comentaris:

  1. Ostras, les princeses... A casa meva encara no han arribat. Em fa una mica de mandra... Com la nena va a remolc del nen, no li importa veure Cars. Però li agrada molt el Winnie The Pooh.
    Nosaltres només tenim la pel·lícula d'Aladdin i no li fa massa gràcia pel dolent... Suposo que algun dia em posaré al dia amb tema princeses...

    ResponElimina
  2. Jo no sé d'on els hi surt! La meva de fa temps que tot el que li sembla que té una mica de puntilles, tot tipus de fandilles i, fins i tot, caminar de puntetes, és cosa de princeses. Li encanta! Em temo que aquestes pelis també la tornarien boixa.

    Per cert, Onavis, una recomenació de peli: Nikki, aprendiz de bruja, del mateix dibuixant que el Totoro. Una nena super independent i amb molta empenta. A l'Ariadna li encanta i no té res a veure amb les princeses del Disney. ;)

    ResponElimina
  3. Hiolambda, sí, això de les princese hi ha un dia que arriba sol!

    Cira, merci per la recomanació! La del Totoro ens encanta, així que aquesta té molt bona pinta!

    ResponElimina
  4. Doncs jo vull princeses panfiles, bledes i toies a casa meva! Vull rosa per tot arreu, volants, tutús i cintes de cabell... Ains! I em quedaré amb les ganes...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Je je...
      Les acabaries aborrint!! A vegades val més veure-les de lluny :)!

      Elimina
  5. Benvinguda al món princesil... sort que les darreres són una mica més decidides, perquè mira que arriben a ser pàmfiles... les meves estan ben boges, però com dius ja les republicanajarem més endavant!

    Merci Cira per la recomanació!

    ResponElimina