6 de juny del 2013

Aprenent a ser mare, ara també al bloc Criatures!

Aquesta setmana ha estat plena de novetats positives pel que fa als meus dos blocs, i n'estic molt contenta.
D'una banda, ahir vaig començar la meva col.laboració setmanal amb el diari SEGRE, on escriure sobre periodisme, fotografia i xarxes socials, tal com he fet fins ara en el bloc En observació.

I avui m'estreno com a col.laboradora del bloc Criatures, del diari ARA, on escriuré sobre els temes dels que parlo habitualment en aquest bloc. M'agradarà molt que m'acompanyeu en aquesta nova aventura!!

Us deixo aquí el primer post que he escrit pel Criatures, una carta de presentació del que serà el meu bloc:

"El 2009 em vaig convertir en mare per primera vegada, i des d'aleshores, cada dia és un aprenentatge, una descoberta. Ser mare em va fer canviar la manera d'enfrontar-me a moltes situacions i a redescobrir el món de nou amb ulls de nena. A la vegada, és clar, també em va ensenyar a optimitzar el temps al màxim i a fer diverses coses a la vegada, qualitats indispensables per transitar per la maternitat amb èxit.
El 2012 vaig tenir el meu segon fill i l’aprenentatge començà de nou. Aquesta segona maternitat l'estic vivint amb més experiència amb temes com la lactància o l'evolució del son del meu fill, i ja sé col.locar bastant millor el Maxi Cosi al cotxe. Però també implica nous aprenentatges. Ara em toca aprendre a donar popa al petit mentre explico el conte de La caputxeta vermella a la meva filla gran, i a persuadir a aquesta que no cridi massa fort per casa mentre el petit dorm (missió impossible).
En aquest espai que avui inicio aniré plasmant les reflexions, vivències quotidianes i descobertes que em proporciona viure el meu dia a dia, caòtic i divertit a aprts iguals, envoltada d'una nena de tres anys i mig i un nadó que aviat farà un any. Com el mateix nom indica, seguiré la línia del bloc que escric des de fa dos anys, aprenentasermare.blogspot.com, que alguns de vosaltres ja coneixeu.
M'agradarà molt compartir les meves experiències amb vosaltres perquè l'aventura de la maternitat, com tantes d'altres, es viu molt millor en companyia. Així que us animo a participar i compartir les vostres vivències sobre els diversos temes dels que aniré parlant."


8 comentaris:

  1. noia estàs llançada!!!! molt bé!!! enhorabona!!!

    ResponElimina
  2. Cap el Criatures que ens en anem! Per cert, aniràs actualitzant també aquest amb el que facis o ens subscrivim millor al de la nova pàgina?

    ResponElimina
  3. Oleeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!Felicitaaaaaaaaats!!!!

    ResponElimina
  4. Moltes gràcies pels ànims, noies!!

    En principi seguiré actualitzant els dos blocs, encara que sigui normalment amb el mateix contingut.

    ResponElimina
  5. Estic rodejada de famoses tu! :-P Enhorabonaaaa!

    ResponElimina
  6. Caram! enhorabona i a seguir endavant amb força!

    ResponElimina
  7. Moltes felicitats, Onavis!!Ara arribaràs a moltes més mares!! És una responsabilitat però també un goig!! D'aquí res, un altre llibre!!! Petonets!!

    ResponElimina
  8. Moltes felicitats!!!! L'Esther té raó!! ;p

    ResponElimina