30 de juny del 2012

Fi de l'etapa guarderia


Ja s'ha acabat P2!! I amb aquests dos cursos ja hem posat punt i final a l'etapa en que la petita ha anat a la guarderia.

El balanç d'aquests dos anys és molt positiu. La petita ha estat molt feliç. Ja he dit en diverses ocasions que sempre hi ha anat molt contenta i que, un cop l'anava a buscar, mai tenia pressa per marxar.

Va començar sent una papallona a P1, en un curs en que al principi tenia només 11 mesets. Aquest primer curs no el va aprofitar pas tant com aquests any, ara me'n dono compte que era molt petiteta per participar en segons quines activitats de les quals ha gaudit molt aquest últim any. Però, tret del primer mes d'adaptació, a P1 hi va anar també sempre molt contenta i va establir molt vincle amb la senyoreta Núria.

Ha acabat sent un peixet de P2, molt contenta amb la senyoreta Dolors. L'anomena molt sovint, sempre li vol explicar les coses "excepcionals" que fem el cap de setmana, li fa molts petons quan la veu.... I em consta que la senyoreta també està contenta amb la petita. A la reunió on hem fet balanç del curs d'aquesta setmana m'ha dit que la meva filla és molt engrescadora, que diu que sí a tot el que proposa, que és molt carinyosa i participativa en tot. Que la veu una nena molt feliç, sempre a punt de cantar i ballar. A mi se'm queia la baba quan em deia això. Ja sé que tots els "informes" de tots els nens de la guarderia deuen ser similars, però que et corroborin que la teva filla es comporta igual a la guarderia que a casa, i que és molt feliç. sempre s'agraeix de sentir!!

També s'emporta molts amiguets de la classe. La Carla, el Joel i la Marina són amb els que més juga. L'any que ve seguiran tots a P3. No sé si aquestes amistats seran perdurables, però sens dubte són els primers amiguets que ha tingut.

Em fa una mica de pena posar punt i final a aquesta etapa. L'any que ve ja tot serà diferent. Però es fan grans, és llei de vida!! I també m'emociona veure-la créixer i anar cremant etapes!

4 comentaris:

  1. Debies sortir ben inflada eh! i no ho dic per la panxa ;)

    Que bé que aquesta etapa hagi estat tan feliç! ara a per la següent que segur que estarà plena també de bones experiències! I més amb aquesta nena tan espavilada!

    Una abraçada!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Vaig sortir molt contenta!! I il.lusionada per tot el que li tocarà viure a partir d'ara!

      Elimina
  2. No et pensis que tots els informes són iguals. Per desgràcia no tots els nens són igual de feliços així que enhorabona perquè en això els papis teniu molt a veure! :-)

    Ja veuràs com l'any vinent serà molt emocionant. Segur que la petita ho gaudirà al màxim.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Suposo que hi ha nens a qui els hi costa més obrir-se als altres, o que tenen una adaptació més difícil.
      En el seu cas, tot ha estat molt positiu, i n'estic contenta.

      Elimina