26 de juny del 2012

Reunió a "l'escola del grans"


Aquest matí l'escola on portaré a la meva filla l'any vinent ens ha fet una sessió informativa a tots els pares dels futurs alumnes de P3.

Ja fa dies que tenia moltes ganes de saber més detalls sobre com serà el dia a dia de la petita a partir del setembre, i de xafardejar les instal.lacions. Jo de petita no vaig viure al poble on visc ara, així que no comptava amb l'avantatge que tenen la majoria de pares que hi havia a la reunió, que portaran els seus fills a la mateixa escola on van estudiar ells.
L'edifici el tinc molt vist de fora, ja que està al costat d'on hi ha la guarderia. La petita també l'assenyala sovint i sap que aviat hi anirà ella, i li fa il.lusió dir que anirà al "cole dels grans".

La reunió ha estat molt interessant i n'he sortit amb bones vibracions i contenta de les dues mestres que han parlat. Encara no sé quina li tocarà a la meva filla l'any vinent, però crec que amb les dos hi podrà estar molt bé. Seran 20 nens a cada classe, amb una mestra de suport (abans de les retallades n'eren dos) per les dues classes. Ens han parlat de tot el que necessitem portar al setembre, a part dels llibres. Sobre aquests m'he quedat bastant parada amb el preu, quasi 80 euros! I això que només fan P3, curs en el que podrien fer moltes activitats sense haver de recórrer a les fitxes. Però bé, és el que hi ha! I segur que a la petita li farà molta il.lusió ensenyar-nos els seus llibres cada final de trimestre un cop els hagi treballat!
Ens han parlat també de les activitats que faran, dels hàbits que potenciaran.... I tot m'ha semblat molt i molt bé! M'ha agradat la manera en que parlaven les senyoretes, molt properes, amb molt sentit comú i opinant de manera molt similar a la que jo penso pel que fa a les qüestions relatives a com han d'anar vestits els nens a l'escola, el tipus d'esmorzar que han de portar, els horaris....  També ens han comentat que l'any vinent ja no podrem entrar-los i recollir-los dins de la classe, sinó que seran els nens els que sortiran al pati fent una fila.
La classe també m'ha semblat molt bonica i lluminosa, tot i que no hi havia la decoració habitual que segons ens han dit hi haurà durant el curs. 
Així que estic contenta.
Penso que la meva filla viurà moltes experiències en aquesta classe l'any que ve. I que en certa manera començarà el curs sent petita encara, però que en sortirà sent ja gran. I que dins d'aquests passadissos, d'aquest pati i d'aquestes classes viurà molts anys que espero que siguin molt feliços per ella!!

I ara ja tinc una llista plena de coses que he de preparar i marcar amb el seu nom per principis de setembre!

3 comentaris:

  1. Que bé que hagis tingut tan bones vibracions! Segur que ho passa genial a l'escola :-)

    ResponElimina
  2. Això de les fitxes és un mal endèmic de les escoles...
    Me n'alegro que la classe i l'escola t'hagi donat bones vibracions, que és el més important!
    Una abraçada!

    ResponElimina
  3. Que bé! segur que li va genial! nosaltres paguem molt poc de llibre, uns 20 euros: tres contes i una llibreta-agenda. Però paguem molt de material, 85 euros.

    Ai, quina nova aventura l'escola dels grans!!!!

    ResponElimina