15 d’agost del 2012

Fulard Lenny Lamb


El primer regalet que va tenir el petit em va caure del cel el segon dia després del naixement. Quan encara estava a l'hospital em vaig assabentar que havia guanyat el sorteig organitzat per La Mama Vaca, i que m'havia tocat un fulard Lenny Lamb gentilesa de Nakadi Barcelona. Quina sort!
No havia utilitzat cap mocador per portar la petita, i era una experiència pendent. La motxil.la que teníem no ens va resultar gens pràctica i la vam fer servir poquíssim. Aquest mocador, en canvi, és molt diferent!

Els principals avantatges que, de moment, hi trobo són els següents:
- Es pot utilitzar des dels primers dies, també amb prematurs, ja que subjecta molt bé el cap del nen. Nosaltres l'hem utilitzat a partir de la segona setmana.
 - Es molt fàcil de col.locar, molt més del que a mi m'ho semblava. Amb el mocador vam rebre un CD amb instruccions sobre les diferents formes de lligar-lo i és molt senzill.I jo sola em puc ficar i treure el nen, fent-ho de moment davant d'un mirall.
- No em fa mal l'esquena. El primer dia que el vaig portar molta estona se'm va carregar una mica l'espatlla, però possiblement era perquè no el tenia ben col.locat.
- A mi em queden les dues mans lliures!
- Permet anar per llocs impracticables amb cotxets, camins, espais amb molta gent...
- El nen dorm molt sempre que hi és. Tot i que s'ha de dir que el petit és molt dormidor
- Hi ha varies formes de portar el nen, segons l'edat i el moment. De moment el nus que faig servir és aquest, però espero aprendre'n més!



Els inconvenients que he notat:
- No portar el cotxet fa que tot el que hi col.loquem habitualment a la safata inferior (bolso, canviador, aigua...) s'hagi de portar en d'altres llocs, i és incòmode.
- Fa calor. Suposo que els propers mesos serà més agradable portar-lo.
- Molta gent parla de que es pot donar el pit sense treure't el nen del mocador. Jo de moment no ho trobo pràctic! Potser quan el nen aguanti el cap i pugui buscar més activament la popa sí que m'anirà bé, però ara no m'ho sé imaginar!

La petita, quan me'l va veure posat, el primer que va dir va ser: "el germanet torna a estar dins de la panxa!"
I el segon, " jo també vull!" Així que també me la vaig penjar, tot i que no va resultar gaire còmode, potser perquè quan són més grans lo millor és portar-los al costat en comptes de davant.

Són pocs dies d'experiència amb el mocador, però de moment m'agrada! Ja n'aniré parlant!

12 comentaris:

  1. Quin canvi de look! M'agrada molt el color i el disseny del bloc...
    El mocador crec que es trona quasi imprescindible quan són dos i un encara va en cotxet, no?

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, he fet un canvi!

      Sobre lo del cotxet, m'has fet pensar que des que tenim el nen, la petita no ha anat cap dia amb el seu cotxet, de moment. Ella va amb el patinet que hem col.locat al cotxet del nen, o caminant amb nosaltres. Però clar, deu ser pràctic si algun dia vol cotxet ella també i sóc jo sola per conduir-los als dos!

      Elimina
  2. A mi la veritat és que sempre m'ha resultat incòmode això de dur el nen penjat però és que la motxilla que tenim no és massa adequada (o això crec). Si tingués un altre crec que provaria això del mocador. Em fa bona pinta!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Jo pensava com tu, i de fet, tot i que volia provar el mocador, encara no m'havia decidit per quin. Sort que el mocador ha vingut a mi, perquè si hagués estat al revés, potser mai l'hauria provat! Ara el recomano molt!

      Elimina
  3. M'agrada el Canvia de look del blog I el foulard

    ResponElimina
  4. Respostes
    1. Mama Moderna, veig que el retorn a la rutina és una mica accidentat, je je!! Ja em diràs el que volies dir!!

      Elimina
  5. Jo tampoc havia tingut cap amb la primera nena i amb la segona ho he probat i estic encantada. Amb aquesta calor, fa dies que no el faig servir i tant el meu bebé com jo ho trobem a faltar. Per anar a comprar sola em va genial, puc agafar el carro i les coses sense problemes, això si, a la butxaca porto la tarja de crèdit i el DNI perque no sé on ficar la cartera i el bolso és incompatible amb el mocador

    ResponElimina
  6. Benvinguda al món del porteig :) per a mi ha estat una grata sorpresa descobrir aquest món, llàstima que no el descobrís cinc anys abans... en fi, el petit Víctor ha tingut aquest privilegi.

    Nosaltres portem desde el gener, hem passat el fred intens i la calor agobiant, i hem sobreviscut ;) jejeje

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, ja recodo una entrada teva parlant del tema!

      Jo aquests dies de plena ola de calor no l'he fet servir.

      Pero sí que m'està agradant el porteig, i de fet ja m'han deixat un altre mocador, un que no és tan elàstic i que crec que també m'anirà bé!

      Elimina
  7. El mocador és genial! la millor manera de moures quan el cotxet no es comode. Per exemple si has d'agafar el tren!

    ResponElimina