15 de setembre del 2010

Llibre a mida

Aquest cap de setmana en el qual la petita ha estat malalta hem estat tot el dia a casa. I a més, amb la nena dormint quasi tota l'estona. Això ens ha deixat bastant temps per a dedicar-nos a nosaltres, mirar sèries (sóc seguidora d'unes quantes), llegir, ordenar....
I aquests dies tan casolans també han servit per fer manualitats: li hem fet un llibre personalitzat, que recomano molt de fer!
Es tracta de crear una història feta a mida per a ells, amb les coses que fan en el seu dia a dia, per exemple. Tenia moltes revistes de maternitat i puericultura, on he trobat moltes imatges xules: nens menjant, objectes, la classe d'una guarderia, un nen dormint, popant, jugant... I ho hem anat enganxant. Entremig, hem ficat textures diferents fetes amb roba, paper d'alumini, paper d'embolicar...
Nosaltres vam gaudir molt fent-lo, i a ella li ha agradat molt. S'ha de veure si l'èxit continua passats els primers dies, però crec que pot ser molt divertit i alhora educatiu en aprendre els noms de les seves activitats quotidianes.
Us animo a fer-lo!
A més, és molt fàcil! Només cal una llibreta amb pàgines de cartolina i moltes revistes per retallar fotografies.
També he vist que hi ha gent que ho fa amb fotografies del seu propi fill, de la casa i de la família. Crec que també pot estar bé, més endavant ho provaré.

4 comentaris:

  1. és súper xula aquesta idea!!!
    la posaré en pràctica!!

    ResponElimina
  2. I es poden fer moltes variants! Jo perque no sóc gaire manetes, però amb una mica de traça es poden fer pàgines molt xules!

    ResponElimina
  3. M'encanta aquesta idea! Quan el nostre tingui edat per apreciar-ho, espero recordar-la per posar-la en pràctica!
    S.

    ResponElimina