13 de setembre del 2010

Ja són aquí...

El segon dia de portar-la a la guarderia, la petita ja es va despertar amb un moc penjant del nas.
No li vaig donar gaire importància perquè durant el dia la cosa no va anar a més.
Però el cap de setmana el virus s'ha manifestat obertament. El divendres a la nit el termòmetre marcava 38,3 i els mocs anaven en augment.
De fet, no sé encara si és febre o no. Hi ha gent que diu que en els nadons fins a 38,5 és febrícula. Sigui el que sigui, li vam donar l'apiretal, i va passar una millor nit.
Durant el dia, es va mantenir normal, sense febre. Molts mocs, això sí. Ja entenc perquè als nens se'ls hi diu mocosos. I moltes mares m'han dit que serà així durant tot l'hivern...espero que no tinguin raó.
Ens ha tocat fer molt ús del suero i l'aspirador nasal, que feia temps que teníem abandonats! I a ella no li agrada gens! Plorava enrabiada cada cop que ens endevinava les intencions...
A pesar de tot, però, ha estat juganera, i ha menjat bé.
Però dissabte a la nit una altra vegada va pujar la temperatura, amb una mica de febrícula. Més apiretal i tot en ordre.
I durant el dia, diumenge, també normal. Més tranquil·la i dormidora, però bé. I a la nit ja gens de febre.
Per sort ha estat una febre nocturna, que ha durat només dos dies.
Però es pot considerar que és la seva segona malaltia. No culpo la guarderia com a causant, tot i que segur que hi té molt a veure. A més ha coincidit que aquesta setmana hi ha hagut un canvi de temps, i tot plegat ha estat irresistible pels virus.
Com es veu, m'he pres aquesta segona malaltia amb més serenitat que la primera. L'experiència és un grau, ella és més gran i la magnitud de la malaltia ha estat menor. És el que té el temps, que ens va curtint!

Imatge de shutterstock.com

2 comentaris:

  1. Benvinguda al món de "ostiiii, un altre cop refredadaaaa?"... per gentilesa de la llar d'infants o l'escola, vé a ser el mateix!
    Molta paciència, perque hi ha nens que constantment arrepleguen coses i n'hi ha que s'immunitzen els primers dies.
    :-D

    ResponElimina
  2. A veure si la meva és dels del segon grup!!

    ResponElimina