30 de novembre del 2010

2n dia d'exantema

Estem en el segon dia d'erupció de la malaltia. Aquest matí, mentre l'observava de prop quan la canviava he pensat que la cosa anava a millor. Semblava que els puntets no eren d'un color tan intens.
Però no, a mesura que han passat les hores ha anat empitjorant el seu aspecte. Els granets s'han escampat per tota la cara. Només queden les cames com a territori no conquerit. La veritat és que està molt desmillorada físicament. Espero que després que passi l'erupció torni a aparèixer la meva filla de sota aquesta capa de taques vermelles.
La gana i els ànims continua sense perdre'ls. Potser té una mica més de son. Ella que no és de fer migdiades llargues, sembla que descansa més. O és que potser a mi em condeix molt el temps en què ella dorm! Perquè feia dies que no estava tot el dia a casa amb ella i és dur!! No para quieta ni un moment!
En aquesta pàgina hi ha més informació sobre l'exantema sobtat, per a qui li interessi. Espero que mai us hi trobeu, però val la pensa estar-ne informat. I saber que a pesar de l'aparatositat externa, no és molt greu.
Diuen que l'erupció dura un dos dies. A veure si demà està millor!

3 comentaris:

  1. A veure si és veritat això dels dos dies i li marxa aviat. Que encara que no sigui res preocupant, m'imagino que veure-la així deu fer molta peneta, pobreta. Almenys si veus que no perd la gana ni el somriure et quedes més tranquil·la.

    ResponElimina
  2. Osti, m'has fet recordar l'exantema de la Clàudia: amb 7 mesos la van ingressar a l'hospital per precaució, ja que fins que no surten els granets no saben que és l'exantema, i mentrestant podien ser mil coses. Jo al veia bé, però clar, a 39 de febre tampoc estava massa tranquila. Quin patir fins que no van sortir els granets.
    En Lluc ho va passar més o menys a la mateixa edat, però amb els segons la cosa canvia, jeje, i només vam anar al metge quan ja havia sortit la granissada per confirmar el nostre diagnòstic :-)
    La sort és que no els piquen, els granets... que quan passin la varicel·la...
    Que vagi bé, familia!

    ResponElimina
  3. Sí, a veure si demà ja està millor...
    Kudifamily, així també ho han passat els teus? La meva encara ha tingut sort ja que no va tenir febre gaire alta. I li ha passat de més grandeta. Amb set mesets devia ser dur...
    Ah! Nosaltres l'hem vacunat de la varicel.la, a veure si aquesta ens l'estalviem!

    ResponElimina