27 de desembre del 2010

Invasió de joguines

Durant molt mesos hem intentat tenir el menjador "relativament" ordenat. Al final del dia dediquem una estona a fer els puzles, desar les nines, desconnectar els aparells que fan músiqueta (qui no s'ha emportat un ensurt a mitjanit en anar a beure aigua i trepitjar sense voler la granja dels animalets!!), amuntegar els contes.... Tenim una mena de contenidor on hi cap tot a dins i almenys així podem passar pel menjador sense esquivar els obstacles.
Ho teníem ben muntat. Però, ja ho dic, teníem. Perquè ha vingut el Pare Noel, i el tió, i ha pogut amb nosaltres. Ni ordenant hi ha lloc per tantes coses! Però com pot ser!! I això que ens hem contingut molt, molt amb els regals! I encara falten els reis.....
Fa un mes, amb el seu aniversari, ja vam notar que l'espai "lliure" s'havia reduït. A més, fa uns dies vam cometre la imprudència de buscar al "baúl de los recuerdos" de les joguines de la nostra infància i no ens vam poder estar de recuperar algunes nines i alguns jocs de construcció amb els que jugàvem de petits! Fa il.lusió!
Però tot està damunt davall. I lo millor de tot és el cas limitat que ella en fa! Pot haver tot el terra "minat" de joguines, que ella l'únic que vol és el comandament de la televisió o el telefon. O tocar els botonets de la mini-cadena. Fins i tot crec que si un dia es despertés i haguessin desaparegut totes les joguines del menjador, no se n'adonaria.
És normal recopilar tantes joguines, tot i no comprar-ne ni una? Sobreviurem a tantes festes?

Imatge de Stan & Jan Berenstain

4 comentaris:

  1. Si posés totes les joguines que el Tió i Papa Noel li ha portat a la meva petitona, em passaria igual que ha tu. De moment només té una nova. Li aniré donant progressivament. Quan passi un temps li retiro una vella i li dono una nova. De fet, tot i que li va fer molta il-lusió tot el que li van portar, no demana res de les joguines noves per això he pogut amagar-les. Jo només li he comprat una i ha rebut 6.

    ResponElimina
  2. Sí, ho hauré d'anar gestionant. Si veuen tantes joguines juntes no els hi donen valor. A més, en tinc moltes per les quals crec que encara és massa petita. Les desaré i espero trobar-les quan sigui el moment!

    ResponElimina
  3. hOLA, avui he donat un cop d'ull al teu bloc i m'ha semblat molt interessant! tens uns articles que poden ser força útils!

    bones festes!

    ResponElimina
  4. A nosaltres també ens han omplert de regals i el que hem fet és repartir-los entre les cases dels avis, així no cal anar amb joguines amunt i avall quan els anem a visitar.

    ResponElimina