16 de maig del 2012

Què es mou, mama?

La petita té molt present el meu embaràs. Molt sovint parla de que la mama té la "panxa grossa" i que naixerà un germanet.
A la nit, quan estem explicant contes al sofà, el nen es mou molt, i ella em posa la mà a la panxa per sentir-lo. En pic m'assec ella em pregunta si  el germanet es mou o si està dormint. I si li dic que es mou, ràpid m'aixeca la roba per sentir-lo amb la seva maneta. Són moments molt xulos!

També hi ha anècdotes divertides que em sorprenen, ja que treuen a tema el germanet en moments inesperats. Un dia, al despertar-nos al matí el primer que em va dir és : "Que ha nascut el germanet?". Em vaig quedar sorpresa, potser és que ho havia somiat durant la nit.
Un altre dia, quan li explicava que jo no podria anar-la a buscar a la guarderia i que que hi aniria la padrina, em diu: "Que aniràs a l'hospital? A tenir el germanet?"!! Quan li vaig dir que no, que per això encara faltaven dies i que no podria estar amb ella perquè aniria a treballar, es va quedar pensativa, repetint "Falta mooolt?".

I no només parla del germanet, sinó que també juga a que ella té la panxa grossa (posant-se una nina), i dient "ara ha nascut" i me l'ensenya dient "és molt petitet, petitet", i després li dóna popa, perquè "no té dentetes per menjar".
Un dia, jugava a que tenia una conversa amb no sé qui, i s'assenyalava la panxa dient, "Sí, un nen, m'han dit", imitant el que jo dic a la gent quan em pregunten què espero.

També fa molta referència a que el germanet serà seu. "És meu el germanet, eh".  I a que no tindrà cabells (suposo que ho diu per les fotos que ha vist seves de quan era petiteta) i que no caminarà perquè no portarà sabates.

Així que de moment sembla que té integrades moltes de les coses que passaran. Ja es veurà després com s'ho prendrà, segurament serà imprevisible. Però ara em fa molta gràcia veure com juga i fa càbales amb totes aquestes noves informacions que està rebent.

7 comentaris:

  1. Uau! Hi deu pensar molt i ja té algunes idees força acertades...segur que li servirà molt per fer-se a la idea.

    ResponElimina
  2. ha ha! si que fa il.lusio quan veus que raonen d'aquesta manera!
    La Hana diu que ella porta una nena... i de tant en tant diu que li dona cops de peu! el que m'agrada mes es que com que li vaig dir que el germanet li portara un regal, ella va dir que li volia comprar-ne un a ell, i aixo vam fer...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Que xulo això del regalet recíproc entre els germans! M'ho apunto!

      Elimina
    2. En Biel també va dur un regalet a l'Andreu quan vam arribar a casa de l'hospital :-))

      Elimina
  3. Aquests moments són molt macos! Jo recordo un dia que a l'Andreu li va donar per preguntar a tots els senyors (sí, homes) amb panxa que veia pel carrer si duien un bebè jaja!

    ResponElimina
  4. ooooohhh que maco i emocionant! Està bé que es vagi fent a la idea i la facis partícep de tot, és maco per les dues i ella va anticipant ja com serà. Tens una nena maquíssima!

    ResponElimina