29 d’agost del 2012

"L'escola", un llibre animat


Els familiars i amics que venen a conèixer el petit porten sovint també un regalet per la petita. Un d'aquests regals que li han fet és el llibre titulat "L'escola", un llibre animat amb pestanyes i finestres que narra amb molt detall la rutina diària de l'escola.
El recomano perquè és molt útil per preparar el terrenys (ja queda poc) i també és molt divertit!
Nosaltres li expliquem fent-li veure tot el que trobarà al cole dels grans quan hi vagi al setembre. Havent anat a la guarderia ja hi ha molts hàbits i rutines que sap com aniran , però el llibre ho explica molt bé. Segurament encara deu ser més profitós si s'explica a un nen que ha de començar l'escola sense haver anat a la guarderia, per a que vegi què és el que hi farà.
La jornada que s'explica comença a casa: vestint-se, esmorzant i preparant-se per marxar cap a l'escola. Un cop allí, es mostren les activitats que fan: treure's la jaqueta, passar llista, mirar quin temps fa, l'hora de psicomotricitat (hi ha una pestanya d'un nen que fa volteretes molt original!), rentar-se les mans, dinar, descans, explicar contes...
Molt interessant, amb tot de detalls petits que no s'aprecien a la primera lectura i que fan que cada pàgina tingui moltes possibilitats i racons per descobrir! 




1 comentari: