1 de febrer del 2013

Divendres musicals: la cançó de la mà

Avui un clàssic dels 80 que segur que recordareu.
La petita la coneix com "la cançó de la mà", i com totes les cançons, no es limita a escoltar-la sinó que imita tot el que fan els actors. Material imprescindible: una revista que es pugui arrugar i la mà de la mama a punt al moment clau.
Al principi, el que més li cridava l'atenció del vídeo és que la noia no es begués el cafè que li porta la cambrera ("com és que no se'l beu?"). Clar, per ella és inconcebible anar a un bar i no acabar-se el que demana!!
I també s'enfada amb la cambrera quan tira la revista a la paperera!






Bon cop de setmana a tothom!

6 comentaris:

  1. jajaj Què bona! Amb quines coses es fixen els nens! I no es pregunta perquè porten arromangades les mànigues de les caçadores? ...els 80 van fer molt mal... ;) Però aquesta cançó és tot un clàssic

    ResponElimina
  2. Ei, torno a entrar perquè no sé quina emissora tenim posada a la feina, però està sonant aquesta cançó i m'ha fet molta gràcia, perquè ara ja no només l'escolto molt de fons. Ara la visualitzo i m'encantaria fer-ho amb aquests ulls de nena, adonant-me de coses que als demés se'ns passen per alt.

    ResponElimina
  3. La tornareu una "ochentera" total! compte, que el dia que vulgui posar-se ombreres patireu! :P

    ResponElimina
  4. Vaig estar a punt de posar aquesta ahir!!!! M'encanta aquest vídeo! Trobo que està molt ben fet per l'època i a més el noi em sembla tot un heroi guapíssim jaja!

    ResponElimina
  5. Com et descuidis la nena li treu la feina a la cambrera!

    ResponElimina
  6. Hiolambda, quina casualitat!! Veure les cançons amb ulls de nen també em passa a mi, i sempre s'aprenen coses noves!

    Anna, calla, calla, que de totes aquestes cançons que li posem ja en parla al pati de l'escola, i l'altre dia dos amiguets que van venir a casa a jugar el primer que van dir és "on és el dirty dancing?". Quan van veure que era un videoclip es van quedar una mica decebuts, suposo que la petita en deu parlar amb molt entusiasme i ells es devien pensar que ves a saber el que era!! La van ballar tots tres, això sí!

    Esther, ostres, casi que coincidim!! ës molt xula la cançó!

    Mamamoderna, je je, sí, sí, ho imita tot!

    ResponElimina