20 de setembre del 2010

Recuperant la figura

No vaig guanyar un pes excessiu durant l'embaràs. Uns nou quilets, que jo penso que és poc. Ens tenen molt controlades, massa, a mi inclús em van "renyar" una mica en ocasions, quan era lògic que estava seguint un camí bastant bo.
Sí que tenia més gana, però el fet de tenir un fill al ventre que s'alimentava a través meu em feia menjar productes sans.
Quan realment he descobert el que és tenir una fam voraç és amb la lactància.
Menjo molt més ara que durant l'embaràs! He d'esmorzar dues vegades, no em salto mai el berenar, abans d'anar a dormir sovint em faig llet amb cereals....
I tot i això, ja fa molts mesos que el meu pes és igual que el d'abans de quedar-me embarassada, inclús una mica menys. I observant d'altres mares, veig que això és molt habitual.
Crec que hi ha molts motius que ho expliquen: el no parar quietes durant el dia, dormir poc, portar una dieta sana... Una mare deia que ella feia: "la dieta de la María, que no em deixa dormir de nit ni de día!".
Però hi ha un motiu que hi té molt a veure: la lactància! Està comprovat que ajuda a recuperar la figura: es cremen unes 500 calories cada dia! Sí, sí, la popa també és una dieta!
Clar que, tot i haver perdut pes, s'ha de dir que el cos no és el mateix que abans de l'embaràs. Les caderes són més amples, els pits no són el que eren... Però no em queixo.
Vist això no entenc perquè tantes famoses decideixen donar biberons per poder així començar a fer esport i dieta pocs dies després d'haver parit. Amb una mica més de paciència, alimentació sana i lactància, es perd també el pes acumulat durant l'embaràs i d'una forma molt més sana!!

Imatge de McKibilo

4 comentaris:

  1. Tens molta raó Onavis amb això de la lactància!!! Jo també estic una mica més prima que abans de l'embaràs i menjo el doble!!!

    Per cert, no teniu molta ànsia de xocolata? Jo intento menjar sa, però la xocolata em porta pel mal camí :)

    ResponElimina
  2. jeje! què bo! em sento igual!

    Lo de la xocolata és normal ja que tinc entés que gastem molts sucres... però seria millor una poma, no? Jo abans de parir quasibé mai menjava xocolata i ara... buf!

    Jeje, salut!

    ResponElimina
  3. Jo no he sigut mai gaire fan de la xocolota, però sí que em venen de gust les coses dolçes. Però abans de l'embaràs també em passava!!!

    ResponElimina