11 de novembre del 2010

Un any!


Finalment ha arribat el dia: avui fa un any que va néixer la meva filla!
Quantes experiències noves viscudes durant aquest any! Pràcticament cada dia hem tingut alguna novetat, cada mes hem anat aprenent coses (ella de nosaltres i nosaltres d'ella). I per no quedar malament, aquest últim mes ha estat aprofitat al màxim, per poder arribar a l'any amb una llista de novetats ben gran:

- Ja fa dues setmanes que camina. Els primers dies timbalejant-se molt i agafant-se a les parets. Ara ja va molt depresa i soleta.

- Té "quasi" sis dents. Les de dalt dels costats fa setmanes que apunten però no es decideixen a sortir del tot.

- El seu vocabulari va en augment: "Ja està", "Bondia", "Bo", "Tic-tac", "petó".... tot dit a la seva manera, clar.

- Entén moltes coses i el seu repertori cada dia és més ampli: sap fer la vaqueta, el lleó, el gosset, el soroll del rellotge. I sobretot, i esforços que ens ha costat, ens diu amb el dit quants anys té!

- A la guarderia hi va contenta i s'hi ha adaptat molt bé. A més, aquest mes hem tingut una treva pel que fa a les malalties varies que havia agafat al principi. Toquem fusta!

- L'alimentació ha seguit sense massa canvis, no hem introduït gaires aliments aquests últims mesos. L'ou no li va anar bé i ens hem frenat una mica fins la visita al pediatre.

- I per últim... que dir-vos de la son! El tema estrella. Molt malament últimament, sobretot per nosaltres. No es pot tenir tot! Sort que quan em dona un petonet dels seus amb la boca ben oberta se'm passen tots els mals!

Avui celebrem el seu aniversari en petit comitè i el cap de setmana en família, ja us explicaré com ha anat.

Imatge d'Emily Bolam

3 comentaris:

  1. Moltes, moltes, moltes felicitats!
    A tots tres, perque fa un any que vau néixer els tres: pare, mare i filla.
    Seguiu gaudint al màxim de tot!

    ResponElimina
  2. Ei! Per molts anys!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats!! Com passa el temps, oi? Si que fa coses ja. Ha d'estar moníssima parlant a la seva manera. Em fan molta gràcia quan fan això.

    ResponElimina