9 de desembre del 2010

Ara, conjuntivitis

Fa unes setmanes que enganxem una malaltia rere l'altra. Sembla que no hi hagi treva. Tot va començar amb els efectes secundaris de la triple vírica, després l'exantema (que va ser dur de passar...) i ara, conjuntivitis!!!
El primer dia del pont pintava molt bé: els puntets vermells de l'exantema havien desaparegut, no tenia febre... Vaja, que tot era favorable per a poder marxar de mini-vacances com havíem planejat.
I de fet, hem marxat. I ha anat tot molt bé. Molt millor que el viatge que vam fer a l'estiu, ja que ella ha estat molt més receptiva i participativa. I el temps ens ha permès fer moltes activitats.
Però aviat van començar a aparèixer els símptomes de la conjuntivitis: els ulls vermells, lleganyes constants, despertars amb els ulls enganxats...
Normalment quan té moltes lleganyes li netejo els ulls amb camamilla. Com que no en tenia a mà, durant el viatge ho he fet amb sèrum, i també ha anat bé.
Tot i que cada dos per tres tornava a tenir una lleganya supurant.
Avui he anat al pediatre i ha confirmat que es tracta d'una conjuntivitis vírica. Si no se li torna a posar l'ull vermell no caldrà donar-li cap col·liri. A mantenir una bona higiene de l'ull i ja està.
Ella està bé, com sempre, però no podem portar-la a la guarderia amb aquests ulls. Portem dues setmanes sense trepitjar-la, ja no la coneixeran!
O sigui, que a tirar del pla B. Sort n'hi ha dels padrins!!

4 comentaris:

  1. Vaja nena, estàs de sort!! Diuen que el primer trimestre de guarderia és el pitjor i els nens ho agafen tot. Aviam si la nena es recupera i pot celebrar la festa del Nadal a l'escola que segur li fa molta ilusió.

    ResponElimina
  2. Sí, havíem decorat unes boles per penjar a l'arbre de Nadal de la guarde i de moment aquí les tinc...

    ResponElimina
  3. Onavis,
    nosaltres també hem passat conjuntivitis i saps el que va molt bé? la llet materna: jo en poso en una gassa i li netejo l'ull. Va genial (millor que la camamilla). Prova-ho!

    ResponElimina
  4. Ostres! En serio que va bé? Si serveix per tot!

    ResponElimina