13 de desembre del 2010

Manualitats i pastorets

Portàvem dues setmanes sense anar a la guarderia. I aquest matí he tingut una reentré amb moltes novetats.
Per començar m'han donat les últimes manualitats que havia fet la meva filla el mes passat. Periòdicament ens van donant les coses que fan. Veient-les poso molt en dubte la participació de la meva filla en els diversos instruments, corones, dibuixos i d'altres objectes que ha portat: massa petita per tan bons acabats, està clar que les educadores fan la major part de la feina. Tot i això, em fa il.lusió mirar-me'ls i tenen un lloc reservat a les parets i estanteries de la casa!!
Les altres novetats no m'han fet tanta il.lusió. La setmana que ve representen el pessebre i la meva petita ha d'anar vestida de pastoret. Això per mi és més un maldecap que una alegria, sobretot pel tema de buscar la disfressa. Perquè jo no tinc massa traça ni em va gens el tema carnestoltes, ni carrosses ni festivals. I encara menys fer-ne els vestits!
Ja tinc clar que quan sigui gran ho hauré de fer, i més quan la vegi a ella il.lusionada, però començar tan aviat potser no caldria....
Sort que vestir-la de pastoret no és massa complicat i amb la roba que tinc per casa algun "apaño" puc fer.

3 comentaris:

  1. jejeje! T'has de llegir l'article del Lluís Gavaldà del suplement del diari Ara d'aquest dissabte "Criatures". Diu el mateix que tu!

    Petons! I sort amb la disfressa. Uns pantalons de pana i una samarreta blanca i una armilla o un mocador teu de color vermell fent de faixa, o unes faldilletes i una samarreta blanca segur que faran el pego! Ànims!

    ResponElimina
  2. Ei, m'apunto lo del mocador vermell!!
    Quina casualitat això del criatures, buscaré l'article!!

    ResponElimina
  3. També li pots posar un mocador plegat en forma de triangle sobre les espatlles a l'estil fulard escolta pq s'entengui.

    ResponElimina