4 de juliol del 2011

S'ha acabat P1!

La petita ja ha acabat el seu primer curs de guarderia, en el que ha estat una de les papallones de P1. El dia 30 va ser el seu últim dia oficial, tot i que continuarà anant-hi al juliol.
I fent balanç puc dir que estic molt contenta d'haver-la apuntat a la guarderia ja que ens ha portat moltes coses bones tant amb ella com a mi. Jo l'he deixat sempre molt tranquil.la i he anat a treballar sense patir massa per si estaria ben atesa, perquè des dels primers dies sempre ha menjat i ha dormit bé allí.
L'últim dia ens van donar un dossier amb les fotografies de les activitats que han fet i veient-les m'he adonat de lo petiteta que era quan va començar. Tenia deu mesos i recordo que la deixava als braços de la cuidadora. Quina diferència amb ara, que l'he de perseguir passadís amunt i avall per a posar-li la bata!
El primer trimestre va ser el més difícil, tant per l'adaptació com per les múltiples malalties que va agafar, sobretot les diarrees i els refredats. Però desprès de Nadal ja va anar tot molt millor. Ella als matins s'aixeca contenta i sempre vol anar a la guarderia. Ella mateixa agafa la seva motxilleta i ens espera davant de la porta mentre fem els últims preparatius abans de marxar de casa.
I un cop allí també entra molt directa, agafadeta de la mà d'algun dels seus amiguets. I, com ja he comentat moltes vegades, mai té pressa per marxar en anar-la a buscar.
Veient les fotografies també he vist les moltes activitats que han fet, des de quan hi va anar la Castanyera, després els pastorets, el carnestoltes disfressats de boles de neu, i ara el final de curs fent el seu primer debut com a pingüí!
El dossier també incloïa un informe amb les seves primeres "notes" i com veieu són totes bones, no li cal repetir curs!!

8 comentaris:

  1. Enhorabona per aquestes notes i per lo bé que dius que s'ho ha passat!! La verita es que fa goig quan veus que s'ho passen bé

    ResponElimina
  2. Veig que el balanç és molt positiu. Què bé! Jo penso que l'escola bressol els hi va molt bé als petits tot i que al principi els hi costi (i a nosaltres més :-P).

    Felicitats per aquestes primeres notes aprovades!

    ResponElimina
  3. JAJAJAJA Sort que no repeteix!!!!! jo també crec que es bo per ells. Aprenen molt i son personetes independents més aviat. Petons.

    ResponElimina
  4. Molt bé!!! passem de curs!! jajajaja

    A casa no tenim experiència, sempre hem començat a P2 i també n'estic molt contenta.

    ResponElimina
  5. És un descans això que no hagi de repetir curs, ara podrà passa l'estiu tranquila i sense haver de fer cap cuadern Santillana ;)

    La Marina també començarà la llar el setembre però ella farà P-0, em fa peneta però també penso que és el millor per ella.

    ResponElimina
  6. Ole!!!!! l'enhorabona! Jo n'estic encantada de l'escola bressol. A veure com els han anat "les notes" a les meves, que tenim la reunió amb la mestra el dia 11...

    ResponElimina
  7. Felicitats !!!
    El Jordi va començar a P2 i ja veuràs quin canvi quan comencin a endur-se-la al teatre o d'excursió a una granja... s'ho passen molt bé.
    Petons

    ResponElimina
  8. Merci noies!

    Sol Solet,
    la meva no va fer P0, per que al ser del novembre ja va anar directament a P1. Era de les més peques de la classe i quan són petits és nota molt, tot i que també té avantatges. La teva segurament serà de les grans de la seva classe!

    Mirashka, a veure aquestes notes de l'últim curs de la guarde, que les teves aquest any ja es graduen!

    ResponElimina