4 de març del 2012

2 anys de bloc (i sorteig!)


Avui fa dos anys que vaig començar l'aventura d'escriure un bloc, amb una entrada en la que explicava com em sentia sent mare d'una nena de tres mesos i tres setmanes!!

Vaig començar escrivint moltes entrades amb una sola mà, mentre ella popava. I ara n'escric moltes amb la pantalla de l'ordenador compartida en dues finestres: el bloc i un reproductor de vídeos de dibuixos animats, mentre la meva filla em va dient què és el que vol veure! Com ha passat el temps...

Estic molt satisfeta amb el bloc, de tot el que m'aporta. Ha estat molt profitós en molts aspectes, he après moltíssimes coses i he trobat un grup de mares increïbles pel camí, amb qui, a pesar de la distància "física" em sento molt propera, molt amiga. Així que el bloc no només em serveix com a dietari d'experiències personals que m'agradarà rellegir d'aquí un temps, sinó que a més és un lloc on puc llegir les vostres opinions i això, els vostres comentaris, són sens dubte el que fan un bloc enriquidor i li donen sentit. Moltes gràcies a tota la gent que m'acompanya, ja sigui en silenci o fent comentaris!

Per celebrar aquests dos anys, faré un sorteig d'un lot de llibres infantils, gràcies a la col.laboració d'eculturalia, una pàgina de crítica literària que inclou un ampli apartat de literatura infantil i que podeu consultar a través del link. Els llibres que formaran el lot encara estan per decidir i intentaré que siguin el més adaptats possible a l'edat dels fills del guanyador.
Per a poder participar, heu de deixar un comentari en aquest post, indicant:

1. El vostre nom (o nick) i correu electrònic
2. Dir quin són el tipus d'entrades que més us interessen del bloc i quines les que menys.

Teniu temps fins el proper dilluns 12 de març. El sorteig es realitzarà el dia 14 de març, col.locant tots els números en un "bombo" i fent servir com a mà innocent la de la meva filla.

Els que us hagueu fet seguidors del bloc tindreu dos números en el sorteig.

Molta sort i animeu-vos a participar!

17 comentaris:

  1. Enhorabona! dos anys!! Les entrades de la popa de la teva nena em van encantar.

    A cumplir dos anys més!!!

    Sandra andasiesmama@hotmail.com

    ResponElimina
  2. ha ha! veig que no soc la unica que ha de tenir dos finestres obertes a la pantalla!
    Moltes felicitats per aquests dos anys!
    M'agraden els posts quan parles dels canvis que fa la teva nena.

    gracies!

    ResponElimina
  3. Ei! Encara que mig desapareguda... et continuo seguint, eh!? Dos anys ja? què fort! Encara recordo el teu primer mail al meu bloc presentant-me el teu! Em va fer molta gràcia que també parlessis de Popa!

    A mi, se'ns dubte m'agraden els articles sobre el pit i els que menys els que no tracten de nens (en recordo un sobre llibres...). Però són els que menys que no vol dir que no m'agradin, eh!?

    Apa, petons i endavant!!!

    ResponElimina
  4. Enhorabona, jo et segueixo des que et vaig coneixer per l'amic invisible i tot i que no sempre comento, sé el que vas fent ;-)
    A mi m'agraden molt les teves entrades sobre maternitat... és a dir, moltíssimes, jejeje

    ResponElimina
  5. Moltes moltes felicitats!!! A mi em passa el mateix que a la Pantigana, sempre passejo pel teu bloc però no em puc aturar mai a comentar, excepte avui que és diumenge i estic una mica més tranquil·la!! També et volia donar l'enhorabona per haver esdevingut doctora! T'admiro!
    Pel que fa a les entrades que més m'agraden del teu bloc, són aquelles que parles d'experiències i anècdotes amb la teva filla. Per un apart em fan sentir acompanyada i per l'altra, m'ajuden a aprendre molt. Les que menys m'agraden, no t'ho sabria dir perquè de totes en trec molt de suc, potser són aquelles en les que has de contestar preguntes quan reps un premi, però fins i tot aquestes m'agraden.

    Un petonet!

    ResponElimina
  6. Moltes felicitats per aquests dos anyets :-))

    ResponElimina
  7. Moltes felicitats per aquests DOS anys guapa.
    A mi m'interessa tot el que escrius... i mira que escrius un munt de coses :-)

    Mama Moderna
    unamamaalavidamoderna@gmail.com

    ResponElimina
  8. Ue! l'enhorabona!!! A mi m'agrada sobretot quan escrius del dia a dia, ja sigui teu o amb la patufa.

    Mirashka
    mirashka@gmail.com

    ResponElimina
  9. Felicitats pels dos anys del bloc! A mi també m'agraden molt les entrades en les que parles de criança, lactància i de les vivències amb la nena.

    Mireia
    mamamimos@gmail.com

    ResponElimina
  10. Moltes felicitats pels dos anys! A mi m'encanta tot el blog ja que tinc una peque que es porta molt poc temps amb la teva i m'agrada el teu blog perque en moltes coses es un mirall del que ens passa a casa. I per cert, animaria al pare a continuar amb la seva seccio d'aprenent a ser pare :)

    alba
    mividaconunvegano@gmail.com

    ResponElimina
  11. Moltes felicitats per aquests dos anys. I que per molts més ens puguis deleitar amb els teus escrits.

    El que més m'agrada del teu bloc és quan ens expliques el dia a dia amb la teva petita. Què fa, què feu, les seves respostes,... m'encanta!! no la conec, però me la imagino ;)

    Ester
    raroes_1978@hotmail.com

    ResponElimina
  12. Felicitats mami bloggera! També t'admiro per ser-ho! A mi m'agrada molt seguir-vos amb el creixement de la petita, que es porta dies amb la meva. Ens sentim molt identificades. El que menys, també els premis resposta!
    Ànims per continuar.
    Lidsantolaria@yahoo.es

    ResponElimina
  13. Ei! No t'oblidis de mi! Enhorabona. T'escric des de gairebé la Patagonia, nena!! jeje...jo com sempre respondré a la meva manera (espero que m'acceptis pel sorteig...)
    Vas ser dels primers blocs que vaig seguir i crec que l'eix principal pel qual moltes de nosaltres ens hem conegut. Ets com el nostre lloc de trobada. Em sembla que el que més ens agrada és la sensibilitat amb que escrius i com aculls, sempre trobo que tothom se sent benvingut a casa teva. Esperem que per molt i molt de temps. Una abraçada llunyana.

    ResponElimina
  14. Ei, enhorabona per aquests dos anys!!! Jo també m'apunto al sorteig, que a casa llegim moltíssim!!!

    A mi les entrades que més m'agraden són les que expliques coses del vostre dia a dia amb la nena. I les que menys, doncs serien la resta, però que no vol dir que no m'agradin, eh? Només que m'agraden menys.

    El meu mail: lamamakoala@gmail.com

    Un petó!!

    ResponElimina
  15. Moltes gràcies a totes pels comentaris!

    I molta sort!!

    ResponElimina
  16. Enhorabona pels dos anys!

    A mi m'agrada sobretot quan parles del desenvolupament de la teva filla. El meu petit té 20 mesos acabats de fer, així que em serveix de pauta pel que vindrà. També els posts de lactància i els que va fer el pare (jo també l'animo a que en faci més sovint ;)

    maria
    mariadelmas@gmail.com

    ResponElimina
  17. HOla,
    enhorabona pels dos anys!
    a mi m'agrada molt la forma directa que tens d'escriure, i coincideixo amb molta gent en el fet que les vivències del dia a dia, els petits avenços dels peques són els uqe més m'agraden.

    Una abraçada
    Núria de LA INVASIÓ TWIN (lainvasiotwin@gmail.com)

    ResponElimina