3 d’abril del 2012

Planning de setmana santa

Aquesta Setmana Santa tenim vacances tant la petita com jo. I per intentar fer la setmana el més amena possible, ens hem muntat un planning diari que inclou activitats ben diverses!

Ahir, aprofitant el que sembla que va ser l'únic dia de bon de temps de les vacances, vam fer una trobada "chiquipark" amb les amigues. La majoria de les meves amigues tenen fills de la mateixa edat que la meva i, malgrat no viure al mateix poble, intentem trobar-nos sovint per parlar i per que els nens juguin.

Avui, era un dia molt complert: hem fet una gran excursió!!
Jo havia d'anar a Lleida a fer uns quants encàrrecs, entre els quals una visita al ginecòleg, i ho he convertit en una excursió de la que ja fa dies que en parlem.
De bon matí hem anat a buscar el tren, tota una novetat per la petita! I ha anat tot molt bé: viatge amb tren, després hem agafat un autobús, hem anat a la biblioteca gran a buscar contes del Teo i veure la tieta, a fer més encàrrecs, i, finalment, al ginecòleg. I tot això sense el cotxet, ja que he pensat que amb tants mitjans de transport només m'hagués passat el dia plegant el cotxet. Així que hem anat les dues agafadetes de la mà tot el dia, com dues donetes!
Al ginecòleg em feia il.lusió que veiés com em feien la eco i veiés al germanet per la pantalla. La llàstima és que, com és habitual, el ginecòleg m'ha fet esperar un munt, gairebé dues hores!! I justament a l'hora en que normalment la nena dina i fa la migdiada.... Tot i això, ella s'ha portat super bé, ens hem anat distraient força bé a la consulta ja que hi havia més nens. I quan finalment hem entrat, tot i anar les dues soles, ella ha deixat fer al metge mirant-se'l atentament, i també ha vist al germanet a través de la eco. Tot està bé i ja tinc programats els anàlisis per la setmana vinent, que inclouen la prova del sucre.
Després hem anat les dues a dinar a un restaurant. Com que era tan tard, l'opció més ràpida ha estat anat a un xino. Un arròs tres delícies i un plat de pollastre no falla mai, he pensat. I he triat bé. La petita, que tenia molta gana, s'ho ha menjat gairebé tot! Jo havia demanat aquests dos plats per compartir i ha estat el primer dia de la meva vida que dino en un xino i em quedo amb gana!!
I després ràpid a buscar el tren per tornar cap a casa!!!

Demà, ens toca posar-nos el davantal perquè anem a casa el padrí a fer mones junt amb les cosinetes!
I dijous, anem a dinar a casa la besàvia i també ens toca portar el davantal perquè ens ensenyarà a fer panadons!

Així que tenim uns dies ben complerts!!!

9 comentaris:

  1. Upala! Quins plans més xulos! Crec que quan has de pasar moltes hores amb la nena el millor és planificar-ho bé, com has fet...Per cert, nosaltres també volem aprendre a fer mones i panadons (que no sé ni que són...:P) així que, potser podries posar la recepta...

    Petonets llunyans llunyans....

    ResponElimina
    Respostes
    1. Doncs i tant! Bona idea! Ja faré fotos tan avui com demà i penjaré la recepta!

      Elimina
  2. Molt bé! Doncs com que nosaltres sempre estem juntetes aquesta setmana santa estem fent un intensiu a casa els padrins i casa els tiets i cosins (viuen al mateix edifici). I està sent tot un encert! Ma filla no para de jugar amb els seus cosins i jo ni la veig! Al carrer amb les bicis i pilotes, a veure els besavis, a l'hort dels padrins... S'ho passen de conya!
    I suposo que també ens tocarà fer mones, com a mínim 3! i divendres també panades! Ja veig que tots fem el mateix, jejjeje això és guapo!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja veus, jo he d'aprofitar aquests dies de vacances per estar amb ella tot el dia! i he de confessar... que és esgotador!!! je je

      Elimina
  3. quins plans més macos! es tan xulo fer coses amb ells! Cuinar es de les activitats que més m'agrada a mi fer amb els petits. Bones vacances! Mil petons.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, és xulo veure com s'il.lusionen amb aquestes petites activitats! Per ells és tota una aventura!

      Elimina
  4. Carai, no parareu ni un instant i quines activitats més xules, lúdiques, culturals, familiars, de descobriment...genial!
    Disfruteu molt!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Són una manera de convertir activitats quotidianes (bé, d'altres no tant) en tot un esdeveniment. I als nens els hi agrada!

      Elimina
  5. Quins plans mes xulos!!!! a nosaltres ens van fallar gairebe tots per la pluja :( Fa molta il·lusió fer coses amb ells oi? i veure com s'il·lusionen.

    ResponElimina