29 d’abril del 2012

Racó dels contes

La nova "biblioteca"
Ja tenim un nou racó per a guardar els contes de la petita!! Feia molt de temps que necessitàvem aquest espai, ja que els contes es començaven acumular i acabaven desordenats de qualsevol  manera per totes les habitacions de la casa, ja que l'antic lloc on guardàvem els llibres se'ns havia quedat definitivament molt petit...

L'antiga "biblioteca"


Tal i com ho tenim ara podrem ordenar millor els contes, guardar en les estanteries superiors aquells que ja se li han quedat petits, sel.lecionar-los per temes... L'únic inconvenient és que ara no els tenim al menjador, sinó a la seva habitació. A mi m'agradava que estiguessin al menjador ja que així els tenia més a mà. Ara haurem d'anar-los a buscar, o deixar els de lectura més habituals al prestatge antic del menjador i els altres desats a la seva habitació. Bé, ja ho anirem veient! 
Jo estic molt contenta, ja tinc solucionades una de les coses "a fer" de la llista de canvis a casa abans de l'arribada del germanet. I així la meva síndrome del niu està més aplacada...
I la petita també sembla molt orgullosa del seu nou espai!

Per cert, quantes embarassades ahir a l'Ikea!! La maternitat, poc o molt, obliga a redecorar molts espais!


6 comentaris:

  1. Molt be! nosaltres tenim la biblio a les golfes pero tenim una capsa al menjador per els ultims k estem llegint.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Nosaltres em sembla que haurem de fer algo semblant. Tenir els que més llegeix al menjador, i la resta a la seva habitació.

      Elimina
  2. jAJAJAJA fa dues setmanes vam fer el mateix que vosaltres, ikea, moltes embarassades, moble i recolocació de contes (però jo no estic embarassada, eh). Us ha quedat molt xulo el racó!

    ResponElimina
  3. M'agrada molt aquest racó :) us ha quedat genial!!

    ResponElimina
  4. Molt maco el racó!!!! i que gran la "menuda"! Nosaltres ho vem fer per reis ja ja ja ja Elles tenen un moble de l'imaginarium amb rodes però crec que haurem d'incorporar algun moble més perque ja està força atapeït! Per cert, també el tenen a l'habitació i els contes van i vénen cap al menjador...

    ResponElimina
  5. Pensava que seria poc pràctic tenir-ho a l'habitació, però estic veient que no. Ella els tragina amunt i avall, i els llegim indistintament al menjador o a l'habitació.

    A mesura que tingui més contes, haurem d'anar pensant noves solucions. De moment, estic contenta amb el canvi! I és que veure els llibres desordenats no m'agradava gens!

    ResponElimina