26 de juliol del 2012

Ja som quatre!


El diumenge a la matinada, just el mateix dia que complia les 40 setmanes, va néixer el petit de la família!

Tot va anar molt bé, estic molt i molt contenta. Aquest nen és un angelet!

Així que estic de nou familiaritzant-me i re-aprenent la bona olor que fan els recent nascuts, al color de pell que tenen tot just neixen, a la brillantor dels seus ulls, a la manera en que obre la boqueta quan té gana, al dolor que fa el mugró els primers instants, a les contraccions de l'úter mentre el nen popa, a les elucubracions de la gent sobre a qui s'assembla, a mirar-lo extasiada com dorm, a emocionar-me amb el seu somriure involuntari, a netejar el meconi, a notar els pits infladíssims davant la imminent pujada de la llet, a dormir amb un ull obert i obrir la llum cada cop que sento un sorollet, a agafar-li fort la maneta, a patir per si s'ha quedat tip, per si tindrà calor, o fred, per que no s'ofegui amb les glopades...

I tot és nou, com ho és cada nen. A més, aquesta vegada comparteixo totes aquestes emocions dels primers dies de maternitat tenint ja una filla de dos anys i mig, la germaneta gran, que està contentíssima amb el germanet. El busca, el passeja, el vol agafar tota l'estona... Per tant estic aprenent a tenir un ull a cada nen, a treure tot de ninos del bressol abans de poder estirar-lo ja que ella hi ha jugat, a tenir una ajudanta cada cop que li canvio el bolquer i a popar envoltada de sorolls enlloc de la tranquil.litat de quan tens un sol fill.

Espero tenir temps aquests dies per escriure totes aquestes emocions, tan intenses. Vull explicar en detall com va anar el part, que va començar molt malament i va acabar molt bé, sense epidural com jo volia. 

De moment, gaudeixo aquests primers dies al màxim! Estem tots molt contents!


12 comentaris:

  1. Onavis moltes felicitats! disfruta moltíssim aquests dies i aquestes sensacions! Un petó ben fort! Noia destil·les felicitats i emoció!

    ResponElimina
  2. Moltíssimes felicitats maca! A gaudir-ho al màxim :-) Una abraçada.

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats!!Ai quins records!Ara no cal que ningú et digui que passen molt depressa aquests dies! Els tornaràs a viure amb més tranquil·litat...perquè ja ets veterana! Cuida't molt!Petonets!!

    ResponElimina
  4. Hola Onavis,
    Em materialitzo per a felicitar-te i desitjar-te que ho gaudeixis al màxim que ja saps que és cert allò de que creixen molt depressa.
    Molts petons i aviat m'anireu veient pels blocs novament, encara que el meu crec que ja no respira.
    Doncs això, FELICITATS !!!

    ResponElimina
  5. Moltes felicitats Onavis!!! La meva també va nèixer el 22 de juliol, però del 2010 ;-) Empapat de cada sensació i disfruta-ho!!

    ResponElimina
  6. Moltes gràcies a totes!!

    Euphorbia!! Quina alegria!! Quines ganes de que tornessis!

    ResponElimina
  7. Moltes felicitats! A gaudir-ho al màxim!
    Una abraçada!

    ResponElimina
  8. Moltes felicitats bonica i gràcies per compartir-ho amb totes nosaltres :-)

    ResponElimina
  9. Moltissimes felicitats guapa!es un moment de la vida genial i ja veig que el gaudeixes molissim.petons!

    ResponElimina
  10. Enhorabona!!! Fins avui no he llegit els blocs, vaig cansada, estar sola amb els dos esgota, però sóc feliç. Espero que estigueu molt bé i a gaudir del bebé. Petons!!!

    ResponElimina