12 de setembre del 2012

Ja som PediaTic!!

El dia 20 d'octubre se celebrarà a Lleida el I Encuentro PediaTIC.

Una trobada molt interessant fruit de l'empenta i l'interès d'un grup de pediatres cap al món de les noves tecnologies de la informació i la comunicació. Tots ells són molt actius a la xarxa: l' Amalia Arce; Diario de un mamá pediatra; el Jesús Martinez, El médico de mi hij@ i el Ramon Capdevila, Pediatres de Ponent.

A PediaTic es parlarà sobre pediatria, família i educació; des del punt de vista de les noves tecnologies. Una trobada de gent que, des de diferents àmbits, treballen amb la infància i ho fan en part a través de les Tic. Com ells mateixos defineixen serà 

"Una reunión para aprender de otros colectivos con los que nos tocamos o mejor dicho con los que compartimos la materia prima: los niños. Convirtiendo la reunión casi en una “conferencia por la infancia y las nuevas tecnologías”. De esta forma estarán integrados círculos blogosféricos paralelos al pediátrico, como las mamás blogueras y los maestros y educadores. Grupos con existencia paralela que en ocasiones nos tememos y recelamos y que raramente nos tocamos. ¿Podemos aprender algo unos de otros? Creemos que sí y mucho."

La jornada s'obrirà amb la conferència "Salud y cambio de paradigmas de la sociedad aumentada", de la piscològa social Dolors Reig, autora del molt recomanable bloc El Caparazón. I el dia seguirà amb més taules rodones i tallers, que podeu consultar al programa definitiu.

Em fa molt contenta anunciar que la Cira (l'Anna) i jo estarem en una d'aquestes taules, la dedicada a la família, moderada per l'Amalia Arce, i integrada per molts altres blocaires que només conec virtualment i tinc moltes ganes de conèixer personalment. La taula es titula "La tribu: padres, pediatras y sociedad juntos en la crianza" i aquestes són els temes que s'hi debatran;
  • Iniciación a la teoría y a la práctica de las M.A.D.R.E.S. Begoña González http://ahoralamadresoyyo.blogspot.com.es                                                              
Us animeu a assistir-hi? Les inscripcions estan obertes!

9 comentaris:

  1. Ai, segur que donarà molt de si! En tinc ganes!

    ResponElimina
  2. Carai, quin nivell!! Enhorabona maques :-)))

    ResponElimina
  3. Acabo de dir-ho en el bloc de l'Anna: WOOOOWWWW!!!! FELICITATS NOIES!!!

    ResponElimina
  4. Felicitats!! Sou unes cracks!!Espero que us ho passeu molt bé!! I segur que aprendreu un munt de coses! Una abraçada!

    ResponElimina
  5. Carai esteu molt entretingudes! Segur que anirà genial i ho fareu moooolt bé! Sort!
    Sol SOlet

    ResponElimina
  6. Bona feina!!! M'agradaria llegir les dues cròniques

    ResponElimina
  7. Ja li he comentat a l'Anna, però et dic al mateix, pobres de vosaltres que no tinguem crònica!

    ResponElimina