16 de juny del 2010

No he comprat cap bolquer

La petita té set mesos i jo encara no n'he comprat ni un! I us asseguro que en gasta molts!
Això és possible gràcies als molts paquets de bolquers que ens van regalar els amics i família pel seu naixement. Realment, és un dels millors regals. Si algú no sap que regalar a un nounat crec que sempre farà feliços als pares si apareix a casa amb un paquet de bolquers sota el braç!
Nosaltres vam fer un joc amb la família que va donar molt de sí: cada persona va fer una aposta de quin dia naixeria la petita, i els que perdien havien de portar-nos bolquers. Al final no ho va encertar ningú, així que vam començar amb força provisions. Això sí, l'aposta que més es va aproximar a la data del part va tenir la seva recompensa!
Els amics també ens van regalar molts bolquers, de diverses talles. Ens estan sent molt útils. T'estalvies el fet de comprar-los, de traginar-los, de pensar-hi... Suposo que arribarà el dia que se'ns esgotaran les reserves, però crec que estem coberts fins a l'any! Gràcies a tots!!

1 comentari:

  1. Quina sort!!! Nosaltres tenim dos ossos de peluix gegants que haurien fet més servei (i generat menys pols) convertits en paquets de bolquers!!! Els que no tenim parents com els teus el que fem és comprar ofertes 3x2 o paquets jumbos d'oferta...Vagi bé!

    ResponElimina