12 de juny del 2010

Set mesos

Quan la petita tenia un mes de vida, anava a un taller de massatge infantil on hi havia un nen de set mesos. El veia enorme: es girava d'un costat a l'altre, s'aguantava assegut, feia crits tota l'estona... Aleshores veia els set mesos de la meva filla com una fita molt llunyana. I ja els té!
Dels sis als set mesos ha estat un període on l'hi he notat molt canvi, sobretot pel tema de la introducció de nous aliments i per la seva mobilitat.
Just ahir vam incorporar alguns canvis a casa, ja que fins ara passava moltes estones en una manta d'activitats que se li comença a quedar petita. Vam muntar una d'aquestes catifes d'espuma tipus puzle per a què tingui més espai. Ara s'hi està, asseguda al mig jugant amb la panera!
Aquests canvis m'han fet adonar  que tenir un fill t'obliga a "redecorar" molt la teva vida. Cada cop queden menys espais a casa que no hagin estat colonitzats pel mobiliari infantil: la trona, la banyera- canviador, el bressol, els jocs, la manta... A més, tot és d'aquests colors tan vius que dóna un aire nou a cada habitació. La casa, com tantes altres coses, tampoc té res a veure amb el que era fa un any!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada