31 de juliol del 2010

M'han enganxat!

Des que va nàixer la petita, cada mes arribava a la meva bústia la revista "Ser Padres", a la que estem misteriosament subscrits tots els pares durant els sis primers mesos de vida dels nostres fills.
A mi m'agradava llegir-la. Entre el poc temps del que disposo i la quantitat d'informació que hi havia, la lectura de la revista em durava ven bé tot el mes. Hi ha articles sobre l'embaràs, sobre el part, el post-part, els nadons, els nens de 3 i 4 anys.... Clar que també hi ha molta publicitat. I hi escriu el Carlos González, que m'agrada, però també d'altres pediatres amb els que no hi estic tan d'acord.. (El del consultori de la son "s'enfada" molt quan rep cartes de mares que adormen els nens al pit...)
Bé, que és una revista que dóna bastant de sí.
I m'han ben enganxat. Amb mi els hi ha sortit de conya el truc aquest de regalar-la durant sis mesos, perquè després d'un temps de sequera a la meva bústia, aquest matí no he pogut resistir la temptació de comprar-la. Quasi quatre eurets, deu-n'hi-do! Sí que m'han regalat una cistella per guardar joguines, i pel que he fullejat de moment, crec que serà interessant llegir-la. Però no puc evitar sentir-me com un target publicitari amb una diana sobre el meu cap. M'han ben caçat!

5 comentaris:

  1. A mi m'ha passat amb la guia del niño!! Vaig estar un any rebent-la a casa i ara la trobo a faltar!!

    ResponElimina
  2. Doncs jo, si t'haig de recomanar una revista te'n recomano dues:

    - Tu Bebé, on hi escriuen la Laura Gutman, en CG, en Ruiz, etc...
    - Viure en familia, simplement genial (et deixo la web on també t'enllacen a la revista Viure en familia

    ResponElimina
  3. Doncs serà que jo no vaig sol·licitar-ne cap que no n'he rebut ni una...

    ResponElimina
  4. prenc nota de les recomanacions!

    Conxi, jo tampoc vaig sol.licitar-ne cap. No sé com és que m'arribava a casa... Ara penso que potser és amb lo de Benvingut Nadó però no ho sé segur...

    ResponElimina
  5. Jejeje, què bo lo de la diana!

    Això de rebre-la és per les caixes aquelles que et regalen al CAP o a les botigues de nadons a canvi d'escriure en una butlleta (que és la de la revista). Jo m'inventava noms i adreces, jejeje! Què dolenta só! jejejej

    ResponElimina