11 de març del 2011

Setze mesos

La petita ja és un més menys petita i un mes més gran!
Les evolucions i fets destacables:

1. Parlar: La seva paraula estrella aquests dies és "tractor". No sé d'on la va treure, perquè a casa només hi ha un conte on n'apareix un. Però just quan portava uns dies dient-ho, resulta que comencen a fer obres al carrer i tenim tot el dia un tractor aparcat al davant. Quina casualitat! No cal ni dir lo contenta que està!

2. Dents: Li estan sortint els incisius laterals de baix i ja té un queixal de dalt sortit. Com sempre, moltes babes i el cul irritat.

3. Desenvolupament: Està feta una "jefa". Als matins, si veu que tardem massa en aixecar-nos, ja ens porta les espardenyes. Quan li llegim contes, m'agafa el dit i em fa assenyalar allà on vol ella. Quan creu que no li fem prou cas ens tanca l'ordinador o la tele (les llumetes verdes són irresistibles). Si veu que la vull ajudar amb alguna cosa, ella s'encarrega ràpid de treure'm la mà, ho vol fer soleta. Pel carrer, res de donar-me la mà.

4. Popa: Continua popant molt durant el dia i algunes nits he sucumbit i li he donat abans de les sis (que fins ara era l'hora límit). Fèiem el contrari que els vampirs: res de xuclar durant la nit. La setmana que ve he de viatjar per termes de feina i estaré una nit fora. No em fa patir massa perquè son pare l'adorm bé. A veure com se'n surt amb els despertars nocturns. Jo crec que anirà tot bé, ja que si jo no hi sóc ella no hi pensa, amb la popa. També m'he plantejat la possibilitat de fer servir aquesta escapada com a oportunitat de deixar de donar-li el pit. Tot i que si ella me'n demana quan torni segur que em costarà dir-li que no. Ja es veurà.

4 comentaris:

  1. Què bo això de dir tractor! Els nens tenen cada cosa. El tema "jefa" em sembla que ho porten als gens. I si són dones crec que mes exagerat :)

    ResponElimina
  2. Una noia amb personalitat! molt bé! Es porten amb la meva, gairebé 6 mesos justos...la meva en fa 10 demà!...
    Jo ara ja només la poso al pit per fer la migdiada...la veritat és que crec que gairebé no tinc llet perquè no s'agafa gaire...diguem que es ella la que ho està deixant!
    Just a final de mes també estaré dues nits fora, i ara ja practiquem amb el pare. No s'ha estranyat gents, també li agrada que l'ajudi a dormir ell. Tal i com us passa a vosaltres, així que jo també marxaré tranquil·la. A més, porta unes nites boníssimes!!

    ResponElimina
  3. Ostres que gran que la veig! A les anteriors fotos es veia molt més petita! Com creixen!

    ResponElimina
  4. Moltes felicitats!!!! si és que són unes "mandones"! amb la parla per mi a estat una de les parts més divertides de moment amb les nenes. Al costat de l'escola bressol de les meves l'any passat van fer obres i des del pati les veien. Evidentment tots els nens hi estaven enganxats i des de llavors les meves tenen una obsessio per les excavadores!

    ResponElimina