11 d’agost del 2011

21 mesos

Aquest mes he pogut estar molt per ella i ens ho hem passat molt bé juntes. Ella no para quieta!

1.Joc: Comença amb el joc simbòlic i a vegades la sorprenc donant-li una mica de la seva galeta a la nina, portar-la a fer pipí, fent-li parlar per telefon, posant-la a dormir....

2. Control d'esfínters: Va bastant bé! Tot i això he de dir que l'orinal ha quedat molt desterrat perquè ara vol fer els pipis al vàter. Fa el primer del mati i l'últim de la nit, i la resta els fa al bolquer.

3. Lactància
: Continua amb les seves dosis de popa abans d'anar a dormir la migdiada i per dormir a la nit. I penso que és el motiu de perquè va sempre tan contenta a dormir. Quan li pregunto si vol anar al llit, sempre em diu que sí, li fa un petó al seu pare i quan entrem a l'habitació s'estira soleta al llit esperant a que li doni popa.

4.Dormir: Fa temps que no parlo del dormir. Doncs bé, encara no dorm tota la nit seguida. Es desperta sempre una vegada per la nit i ve cap al nostre llit. Però en total dorm des de les 9 fins a les 9 del matí. I una horeta de migdiada.

5.Parlar
: Diu un munt de paraules! Moltíssimes, i es fa entendre molt (sobretot l'entenc jo). I sempre repeteix com un lloro les últimes paraules del que diem els grans, es com si tinguéssim un efecte eco a casa tot el dia.

També ha estat el mes del curset a la piscina i de gaudir molt amb les cosinetes!

7 comentaris:

  1. Quina bona idea això del xurro-manguito!!! A veure si el proper cop q anem a la piscina ho provem!!

    ResponElimina
  2. És molt bona nena! De moment res de "els terribles dos anyets", oi?

    ResponElimina
  3. Gracies Anna!

    Conxi, a mi tb em va sorprendre! Ens ho feien fer al curset!

    Mamamoderna, la veritat es que si que ho es!

    Onavis

    ResponElimina
  4. L'autor ha eliminat aquest comentari.

    ResponElimina
  5. Què bé! Tot va sobre rodes... fantàstic!!!

    Mamamoderna: què és això de "els terribles dos anyets"??? perquè des de que ma filla els ha complert cada dia li he de tocar el crostó per alguna cosa!!!!!!! està super rondinaira!!!! aquesta canalla... (tot i que li està sortint alguna dent i no crec que hi ajudi...

    ResponElimina
  6. 21 mesos ja :) Com passen de depressa!! FELICITATS!!

    ResponElimina