12 de març del 2012

Eco 20

Avui era el dia de la eco 20! Un dia molt esperat, ja que sembla que si es confirma que tot va bé en aquesta eco morfològica, una pot estar més tranquil.la la resta de l'embaràs.
Hi hagués anat amb més ganes si no fos que aquesta nit m'ha pujat molt la febre i he anat al ginecòleg mig malalta! Així que he seguit les explicacions del metge amb el cap mig emboirat... Sort que el meu home estava atent i sort també que no hi ha hagut cap complicació, afortunadament!
Tot està molt bé, té dos mans, dos peus, tots els òrgans... Sempre m'ha fet gràcia veure com fan el recompte de tot això, com si anessin recopilant peces d'una maquinaria. Hi hagut un moment que el ginecòleg diu : "ahora sólo me falta el perfil i un pie", com si es tractés de col.lecionisme!

També ens ha preguntat, només arribar, si volíem saber el sexe. I sort que sí, perquè ha estat el primer que s'ha vist. És un nen!! De fet, fa un mes el ginecòleg ja m'havia avisat que semblava que el fetus "venia con armamento", però degut als antecedents del meu ginecòleg ("Serà niño cien por cien seguro", va dir amb la petita als tres mesos), no vam voler fer-ne massa cas.
Ara ja està clar, així que la petita tindrà un germanet!! I estem tots molt contents!!

13 comentaris:

  1. Ei, enhorabona pel petitó, m'alegro que tot estigui bé!!! Quina gràcia lo del armamento, jajaja!!
    Ostres, estàs malalta? Cuida't molt!!

    ResponElimina
  2. Moltes felicitats Onavis. Aquestes imatges son tan emocionants. Ja tindrás moltescoses a explicar-nos del teu petit homenet!! Una abraçada

    ResponElimina
  3. Moltes felicitats! Nosaltres tambe portem un germanet per la petita...
    Ja has fet mig cami i tot va vent en popa, que be!

    ResponElimina
  4. Enhorabona!!! m'alegro que tot estigui bé. Cuida't molt i descansa

    ResponElimina
  5. Enhorabona. A tu com a mínim et van preguntar si ho volíeu saber... a nosaltres ens ho van deixar anar del tipus... "se ve varón..." y va fer el recompte d'ògans. Semblava que no ens ho digués a nosaltres...

    ResponElimina
  6. Ooohhh! Felicitats! Lo del armamento també va ser la manera en que m'ho va deixar anar a mi, però jo (que estava al meu món) no ho vaig captar i vaig preguntar innocentment: "armament? què vols dir?" i el tio "si, mira aqui, veus?" i jo "no". El meu home es partia de riure! Aix, senyor....

    ResponElimina
  7. Visca!!!!! Tot va fantàstic! Ho celebro! Ja tens la parelleta! (que t'ho sentiràs dir cops això...) jejeje

    Petons!

    ResponElimina
  8. Ooooh! Enhorabona Onavis :-)) Felicitats pel petit homenet que tindreu per casa i perquè tot marxa com cal. Cuida't!

    ResponElimina
  9. Enhorabona!!!!! que bé que estigui tot bé!!!!! ara a relaxar-te una estona i cuida't! Un petonàs!

    ResponElimina
  10. Felicitats per aquest nen Onavis! Un peu molt bonic :-)
    Descansa molt i deixa`t mimar

    ResponElimina
  11. FElicitats!! En tindràs un de cada!! Tot anirà bé!Petonets!!

    ResponElimina
  12. Felicitats!!! jo la veritat és que sí que em vaig sentir més tranquil.la quan la eco de les 20 setmanes va sortir bé. Com tot ho poden veure més detalladament, si tot surt bé és una molt bona notícia! Què bé!. Un nen! què t'he de dir jo dels nens... ara que estic enamorada del meu! :-)))

    ResponElimina
  13. Moltes gràcies!! La veritat és que em fa molta il.lusió un nen, per mi suposarà conèixer un món desconegut, ara de moment només tinc experiència amb una nena!

    ResponElimina