8 de juliol del 2012

Àlbum de fotos



Una de les coses que  tenia pendents de fer era un àlbum de fotos amb les fotografies d'aquests últims dos anys. I per fi ja el tinc a les mans!!
En vaig fer un dels primers mesos de la petita, però ara ja hi havia moltes fotografies que tenia ganes d'ordenar. I per mi, ordenar-les significa tenir-les impreses, a la vista. Perquè no me'n fio gens dels ordinadors!! I penso que d'aquí 20 anys, quan la petita em demani fotos de la guarderia, o de les primeres vacances junts, sempre les trobaré molt millor si les tinc en un àlbum que si he de començar a remenar discs durs o usbs!!

Vaig pensar que ara, abans de que neixi el germanet, és un bon moment per fer-lo, ja que així ell també en podrà tenir un que comenci amb el seu naixement.
Una de les coses que he pogut comprovar, tot i que ja m'ho imaginava, és que aquests últims dos anys tot ha girat al voltant de la petita. En les fotografies que hi ha a l'àlbum, ja siguin de viatges que hem fet tots junts o de trobades familiars, la petita és el centre de la festa, la protagonista absoluta. Els pares sortim ben poc!! Suposo que això passa a totes les cases: les fotos familiars han passat a ser les fotos dels nostres fills. I en aquest cas, l'àlbum que he fet es distribueix bàsicament en imatges de la guarderia, del carnestoltes, del caga-tió i de moments quotidians que hem viscut amb la nena.

Vosaltres també feu àlbums impresos encara? O guardeu les fotos directament a l'ordinador?

A nosaltres, mirar els àlbums (tant del que surt ella com els nostres d'abans) és una activitat que li encanta! Podríem dir que són dels seus llibres preferits, ja que identifica als familiars i pregunta què és cada cosa. La pregunta estrella dels àlbums en que ella no havia nascut és "I jo?". Jo sempre li contesto que estava a la panxeta!


8 comentaris:

  1. Jo amb les fotos tinc molts problemes. SObretot perquè en tinc moltíssimes! (i quasi totes del peque, clar..nosaltres ni sortim!) Dels 0 als 12 mesos vaig fer 4 albums Hoffman gruixudets! (un per cada trimestre)
    I no sé com continuar, perquè tinc tantes fotos que si continuo fent àlbums de trimestres quan sigui gran tindrà tants àlbums que faran mandra de mirar!!! :O

    ResponElimina
    Respostes
    1. 4 àlbums en un any, deu n'hi do!!! El peque tindrà molts records!
      Però clar, al final haureu de llogar una casa per guardar els àlbums, je je!!!

      Elimina
  2. Doncs jo reconec que sóc un desastre. Vaig començar un àlbum de l'Andreu amb tota la il·lusió del món i allà està, sense acabar. Fa "segles" que no vaig a revelar fotos (impresentable total perquè les iaies no fan més que demanar fotos actualitzades dels meus models).

    Per no parlar del pobre Biel que en té poquiiiiisimes! Com deia, un desastre!

    Així que et felicito per ser tan aplicada amb això de les fotos. Contagia'm una mica jeje!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ja ho diuen això que els segons no tenen tantes fotos!! Jo de moment he aconseguit fer l'àlbum de la petita, a veure què passarpa a partir d'ara!

      Elimina
  3. Doncs jo "només" he fet dos hoffman, un per cada any del peque i n'he fet còpia per les dues iaies (i així ja tinc el regal de Reis). Al peque també li encanta mirar els àlbums (recordo que a mi també m'agradava de petita!).
    Una abraçada i cuida't molt!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, això de fe còpia pels avis tamé és habitual, molta gent gent que conec ho fa!

      Elimina
  4. Jo confio en els ordinadors... ai quina por! Jo he fet un parell d'albums per les àvies, però soc molt poc constant. I això que a elles també els agrada molt mirar àlbums, i la pregunta estrella també és on eren elles si la foto és d'abans que nasquessin.

    ResponElimina
  5. Nosaltres en tenim moltes a l'ordinador, però a mi m'agrada mirar àlbums i al Quim també. Així, que tot just ara que ha fet els 2 anys, estic enllestint l'àlbum del primer any, hehe...

    ResponElimina