1 de juliol del 2012

Una tarda amb amigues


Ahir vaig fer un viatge d'un parell d'hores amb el tren per anar fins a Barcelona. "Vols dir que cal?", em deien els meus amics i familiars. "Amb aquesta panxa? Et cansaràs molt!".
Jo tenia clar que sí que calia, sabia que valdria la pena! Era un dels últims dies abans del part que em regalava a mi mateixa, a fer allò que em venia de gust, i vaig gaudir molt de poder estar amb les amigues blocaires!!
Aquesta vegada, aquesta segona trobada, ja us coneixia a dos de vosaltres. L'interrogant era la Conxi, però sabia que ens reconeixeríem. I així va ser!
Com que tenim moltes més coses en comú a part de la maternitat, totes ens vam trobar bé en una llibreria i no vaig ser la única que vaig anar-hi amb temps per remenar llibres i comprar-ne. Així va ser com ens vam trobar, abans de l'hora indicada, amb l'Anna i la Conxi.
I després ja a dalt, amb la Mirashka,  va passar molt ràpid el temps entre cafès, coca-coles i magdalenes. Poder parlar d'anècdotes aïllades sense necessitat d'explicar el context, que ja coneixem dels posts, va fer que la conversa fos molt fluida! Parlant dels peques (molt) i de nosaltres, vaig passar una estona ben agradable!! Una tarda amb amigues.
Hi haurà una pròxima, segur! 

6 comentaris:

  1. Que bé que fessis aquest petit esforç, que et dediquessis a passejar per la lliberia...per cert, al final va caure algun llibre? Jo sóc impossible, ja vaig carregada de nou al País Basc!!
    Voleu dir que vam parlar tant dels nens? potser sí..ai, que pesades, només ens podem aguantar entre nosaltres!! Sort!! jeje...

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sí, al final em vaig comprar un llibre, tot i que me n'hagués comprat més!! Un que es diu "Primer Amor" d'Iván Turguénev. Els russos sempre són la meva debilitat!

      Ei, i al final no ens vam fer cap foto!!

      Elimina
    2. Sí, això de la foto jo també hi vaig pensar després...Una abraçada!

      Elimina
  2. És veritat! en tenia una el mateix dia!
    ostres... m'agradaria poder coincidir amb vosaltres a la propera :)

    Una abraçada ben forta
    Núria

    ResponElimina
  3. si, jo tenia aquesta sensació de passar una tarda entre amigues. Va estar molt bé!!! i tu estas guapíssima!!! a la propera ja no tindras la panxa!

    ResponElimina