4 de juny del 2010

Ja no és tan fàcil!

Abans posar a dormir a la petita era "relativament" fàcil. Ens estiràvem les dues damunt del llit i tard o d'hora acabava caient en braços de Morfeu.
Fa uns dies que la cosa s'ha complicat. Des que ha aprés a girar-se d'un costat a l'altre, no para. La porto a l'habitació que es frega els ullets, està morteta de son; però al deixar-la damunt del llit no es pot resistir: ha de fer tres o quatre volteretes!
I mentre intento fer-la adormir, a la que em despisto, ja està de nou fent la seva sessió de gimnàstica, i fent una gran rialla cada cop que es gira de costat. Llavors venga, tornem a començar des del principi!
I aquesta nit ens ha donat un bon ensurt. En un dels múltiples despertars ha fet la croqueta i s'ha posat de quatre grapes. Sense dir res ens contemplava contenta, des de la superioritat que li donava estar recolzada sobre els seus braços ben estirats.
Encara li falten dies per a gatejar, però ara ja no es manté quieta en el lloc on la deixes. Comença a prendre decisions sobre la seva, de moment, reduïda mobilitat. Quin perill!!

4 comentaris:

  1. jejejej! i prepara't! quan ja gateja és un festival!!!!! jejejej abans no s'adorm... jejejjej!

    ResponElimina
  2. Ara simplement comença una nova etapa. La Vera amb 19 mesos ens ajuda a endreçar-ho tot! I no pateixis per res. Cal estar alerta i ja està.

    ResponElimina
  3. Quin perill! El meu peque només fa la croqueta de panxa terra a panxa enlaire. I al llitet si no s'hi estar ja t'ho fa saber bramant!

    ResponElimina
  4. Em meu Nil va començar ahir a gatejar, i ja fa dies que mig adormit, panxa enlaire, aixeca els peus, es posa de costat, bocaterrossa...és curiós veure'l. Hi ha una fase del son en què els infants es mostren molt actius i és normal que es moguin també.

    ResponElimina