30 d’agost del 2010

Nadons a tot arreu


Quan estava embarassada i caminava pel carrer, només veia panxes al meu voltant.
Ara que passejo amb un cotxet, tot són nadons amb cotxets. I panxes, clar. En continuo veient moltes perquè el tema encara em queda a prop.
Miri on miri veig nens petits. N'hi ha de totes mides i edats. N'hi ha que van mudats de diumenge tots els dies, d'altres que passegen amb pijama, n'hi ha que dormen, d'altres estan desperts, n'hi ha que acluquen l'ull, que ploren, que somriuen, que juguen, que senyalen animalets, que veuen llet d'un biberó, que rosseguen una galeta, que saluden, que fan cara d'avorrits, que porten xumet, que es mengen una sabata, que es xumen el dit, que criden, que fan ganyotes perquè els molesta el sol....
Segurament que n'hi ha tants com en d'altres anys, tot i que abans ni m'hi fixava. Ara sembla que hagin colonitzat la terra!
I això em fa pensar en la gran quantitat de mares que estan ocupades amb la criança. Milers de dones estan donant el pit ara, o canviant bolquers, o donant la mà a un nen que fa els primers passos..
Som un munt de pares que estem aprenent a cada moment, criant als nostres fills de maneres molt diverses però semblants al cap i a la fi!

3 comentaris:

  1. A mi em passa igual...vols dir que no n'hi ha més???

    ResponElimina
  2. I no us passa que teniu un detector de parcs infantils?
    Vam estar de vacances i portàvem entrepans per dinar. Doncs el meu company i jo vam dir: "fa uns 5 minuts que hem passat per un lloc que hi havia un tobogan, anem a dinar allà?" :)

    ResponElimina
  3. Conxi, jo crec que no n'hi ha més, que passa com quan et trenques una cama que veus molta gent amb muletes... No crec que hi hagi hagut tant baby boom!

    Evawin, detector de parcs encara no el tinc, perque amb 10 mesets encara no en fa ús, suposo que em queda poc per descobrir-los...

    ResponElimina