16 de setembre del 2011

Provisions per la temporada tardor-hivern


Tot i que encara fa molta (moltíssima) calor, se suposa que qualsevol dia ens despertarem amb uns quants graus menys de temperatura. Esperem!

I jo, que sóc previsora, ja tinc la roba a punt per quan això passi. Bé, de fet espero amb candeletes que arribi ja el fred, no només per mi, sinó també perquè la petita ha fet una estirada i la roba d'estiu li comença a anar molt petita (sobretot les sabates) i crec que no aguantaran gaires dies més...
I, preparant-me de cara a l'hivern, aquesta setmana, en plena onada de calor, vaig dedicar una tarda a provar-li algunes peces que em semblaven aprofitables de la roba d'hivern de l'any passat. La majoria de coses no li anaven bé, així que he començat l'operació compra de la "temporada tardor-hivern", i ja començo a tenir l'armari a punt pels primers freds.
L'equipament que em falta l'estic trobant sobretot a Internet. La roba, a Kiabi, i les sabates, a outletzapatos.


-Kiabi: Ja fa temps que compro moltes coses en aquesta pàgina, sobretot per peces bàsiques del tipus malles, pijames i roba interior. De tant en tant fan ofertes increïbles i he arribat a comprar camisetes xules per 2 euros!! Com a avantatges, té roba molt variada, baratíssima, que dóna bon resultat i , a més, no té despeses d'enviament si gastes més de 10 euros. Els inconvenients, que tarden bastant a enviar-t'ho i que les talles són una mica justes (millor comprar una talla més de la que habitualment es fa servir).

- Outletzapatos: Sempre he pensat que les sabates dels nens són caríssimes (més tenint en compte lo poc que els hi duren). Pagar quasi 50 euros cada cinc mesos em sembla molt. D'altra banda, vull que vagi ben calçada i que les sabates no li caiguin a trossos el segon dia. Així que, vaig buscar per Internet algun outlet de sabates de marca bé de preu. I aquí està! Geox, Pablosky, Kickers, Billowy i d'altres a quasi meitat de preu. Té uns 5 euros de despeses d'enviament, però val la pena. Ahir vaig fer la primera comanda i en principi la setmana vinent tindré les sabates. Ja us informaré, perquè si tot va bé crec que em faré clienta habitual.

I vosaltres, compreu roba per Internet? Alguna recomanació?

Imatge de Julie Morstad

10 comentaris:

  1. Jo encara no m'hi he posat però és que aquest tema em fa una mandra terrible. No crec que pugui aprofitar gairebé res de l'hivern passat perquè el Jordi s'ha estirat molt, això sí, té el mateix pes, cosa que em preocupa una mica, el torno a veure massa prim... d'aquí a 15 dies tenim la revisió dels 4 anys, a veure que diu la pediatra.

    Fa no gaire una mare d'escola em va parlar d'aquesta pàgina de Kiabi i no hi havia tornat a pensar. Me n'hi aniré a fer una ullada, no sé com estarà la cosa per a nens de 4 anys...
    Petons

    ResponElimina
  2. Un post d'aquests que cal tenir guardats..gràcies per la informació. Nosaltres 'nem a Zara que tenim propet de casa i fins i tot ha caigut roba barata del Carrefour! jiji...

    ResponElimina
  3. Pel títol del post em pensava que anaves a tancar-te a hivernar i que com el món s'acabava havies de tenir provisions per molts mesos, hehehe.
    Gràcies per les webs, no les coneixia i els hi faré una ullada, val la pena.
    Nosaltres tenim una boda a Catalunya el proper cap de setmana i no trobo absolutament res d'estiu a Londres, el baby haurà d'anar amb camisa arremangada i pantalons tallats per mi ... i jo que volia que anés ben guapo :-(

    ResponElimina
  4. Euphorbia, a veure que et diu el pediatre, però segur que està tot bé! I sí, crec que hi ha roba per nen que està bé a kiabi.

    Anna, això de tenir un zara a prop deu anar molt bé. Jo en emergències he d'anar a les botigues típiques de poble on tenen de tot però mai el que busques!

    Mamamoderna, no et pensis, potser la setmana que ve ja fa fred... (o sóc jo que en tinc ganes!)

    MamamModerna

    ResponElimina
  5. Doncs jo compro coses per internet però mai roba no sé, em fa por no encertar amb la talla, m'agrada veure quina mida té cada peça per decidir si me la quedo o no ja que cada marca fa la roba d'una mida.

    ResponElimina
  6. Jo també sóc molt fan de Kiabi! Surt "bueno, bonito y barato" així que de tant en tant faig una comanda d'aquelles d'omplir armari i apa, feina feta :-)

    Amb les sabates ja em fa més por. Només em vaig animar a demanar una vegada un parell i li anaven grans. Opto per anar a una sabateria de per aquí on es compra força bé i així no queden dubtes respecte el número.

    ResponElimina
  7. Sol Solet, sí tens raó que cada marca va a la seva. Jo a Kiabi ara ja sé com tallen i per això hi compro, tot i que al principi em vaig equivocar!

    Esther, també em fa una mica de por les sabates. Aqquesta serà la primera vegada. M'hi he atrevit perquè és una marca que ja té i espero que si un número se li ha quedat petit, el següent li vagi bé. La setmana que ve us explico si m'han anat bé!

    ResponElimina
  8. Hola Onavis, doncs no coneixia aquesta web de kiabi i sembla que està força bé!!! segur que hi acabo comprant ja que sóc una mica cibercompradora. Jo et recomano la de http://www.vertbaudet.es/, vaig comprar un conjunt de llit per la cuna super xuli!!! ;) Petonets i ens veiem aviat. Cristina de Tarragona

    ResponElimina
  9. Jo per internet els hi he comprat coses a Vertbaudet i a vendes de Privalia i Vente-privee, quan hi ha alguna venta d'alguna marca que m'agrada. M'apunto la web de les sabates i la del Kiabi ja la coneixia, tot i que d'anar a la botiga. Merci!!!!

    Jo soc addicta a l'H&M!

    ResponElimina
  10. Ja m'han arribat les sabates: amb tres dies les he tingut a casa!
    I tot molt bé!

    ResponElimina