27 de juny del 2011

Fem una trobada?

Fa temps que es fan trobades de mares blocaires i les mames catalanes també volem! L'altre dia, parlant amb l'Anna vam pensar que estaria bé fer un sondeig per saber si us vindria de gust fer una trobada i conèixer-nos en persona! Nosaltres en tenim ganes! Ens agradaria molt fer un dinaret estiuenc aquest agost, un dinar familiar amb una família una mica especial, la nostra tribu de mames blocaires!

Una proposta seria fer un dinar en una casa rural situada entre Lleida i Barcelona, com per exemple el Penedès, l'Anoia o pels voltants.

La idea de la casa rural és bàsicament per a que els nens puguin jugar amunt i avall i per a que nosaltres tinguem més temps i més coses a fer abans o després del dinar.

Bé, com diem, aquesta és una idea. La qüestió important és saber quanta gent tindria ganes de fer una trobada, quines dates ens van millor i a partir d'aquí proposar el lloc final.

Qui s'apuntaria? Podeu deixar un comentari en aquest post o enviar un mail a onavis79@yahoo.es i en parlem!

17 comentaris:

  1. Sí, sí, sí!! Nosaltres ens apuntem! A mi els llocs que proposeu geogràficament em van bé ja que visc al Bages i estiuejo al Maresme!
    La idea de la casa rural també em sembla perfecte, els llocs espaiosos i amb ombra són ideals per aquestes coses. La Marina no anirà amunt i avall però segur que ho gaudirà molt.
    A nosaltres l'únic cap de setmana que no ens va bé és l'últim d'agost.

    Molt bona idea!!

    ResponElimina
  2. Quina bona idea Onavis!
    Jo encara no dic res, ja que encara no tinc vols comprats ... ni passaport del baby!

    Sol solet, el meu marit és d'un poblet del Bages. Ai, ai, ai, que al final ens coneixerem i tot! hahaha

    ResponElimina
  3. Em sembla molt bona idea però a nosaltres l'agost no ens va massa bé. De tota manera quan hi hagi lloc i data oficial si ens va bé ens afegim!

    ResponElimina
  4. Jiiji MamaModerna, jo sóc Maresmenca però l'amor m'ha portat al Bages! ai, ai,ai!

    ResponElimina
  5. Em sembla molt bona idea pero no confirmo res perque encara no tenim molt clares les vacances

    ResponElimina
  6. A mi també em sembla molt bé! nosaltres marxem una setmana d'agost fora, a uan casa rural, però com no ens movem de Catalunya si cal podem venir a dinar.

    ResponElimina
  7. Quina bona idea!!! m'encantaria!!! :D L'agost el tinc una mica saturat, és quan fem vacances nosaltres i aprofitem per marxar, també vindran uns amics a passar uns dies aquí,... però si la data ens encarta ens apuntem segur!!
    El lloc em sembla perfecte: una casa rural per tal que els nens tinguin espai, i si trieu l'Anoia o el Bages encara ens ho poseu més fàcil, doncs al ser anoienca inclús ens podríem arribar encara que fos a dinar, també.

    ResponElimina
  8. Ostres molt bé! A veure si podem coincidir de dates i fem un bon dinar!
    Ah! I penso que per a parlar millor tot aquest tema millor fer-ho a través del mail, així cada una diu els dies que pot! Escriviu-me un mail a onavis79@yahoo.es.

    I pels que encara no sabeu segur, a mesura que anem definint dies i lloc ja ho anirem publicant a veure si al final podeu!

    ResponElimina
  9. Mmmm...això pinta la mar de bé, noies! ;)

    ResponElimina
  10. Jo no em puc comprometre però quan digueu una data exacta ja veurem si podem arreglar-ho.
    Petons

    ResponElimina
  11. Jo fa temps que ho proposo al bloc......la idea meva era mes aviat fer-ho en algún centre, com per exemple a Titània-Tascó i aprofitar per fer alguna xerrada sobre lactancia o part natural.....
    M'hauria agradat fer-ho abans de l'estiu...pero em sembla que esperaré al setembre per organitzar-ho....

    ResponElimina
  12. Hola LadyA! Teníem al cap la teva trobada quan vam començar a pensar en això de trobar-nos a l'estiu...la idea era fer-ho una mica diferent, com has vist...més estil dinaret estiuenc! També tenim ganes de apuntar-nos a la teva, crec que està molt bé la proposta que dius,a veure si després de l'estiu la podeu tirar endavant! Com més trobades millor! T'apuntes a dinar amb nosaltres?

    ResponElimina
  13. Ei! Endavant! A veure si la data que digueu em va bé! X cert, Lady A, jo vaig parir amb Titània! Tu també?

    ResponElimina
  14. Holaaa!!

    I tant que vinc !!! serà molt xulu!! ara que li he agafat el gust d'això de coneixer gent de internet no puc parar :)
    Ja direu com i quan???
    Petons

    Raquel

    ResponElimina
  15. Ostres!
    síiii, gran idea. Però a nosaltres la data ens enganxa malament, però depèn finalment del lloc on es fes... Però m'encantaria!!!!!!!!

    ResponElimina
  16. Núria! Al final la trobada és el 23 d'agost a una casa rural de l'Anoia que es diu Can Caselles! Si vols més informació escriu-me un mail a onavis79@yahoo.es. A veure si podeu venir!

    ResponElimina