11 d’octubre del 2011

23 mesos

Aquest mes de retorn a la guarderia tot ha anat molt bé! M'agrada molt la nova interacció que tenim ella i jo quan parlem del que han fet allí i com poc a poc em va explicant cosetes.
I en totes les vessants l'hi he vist molta evolució:

- Parlar: Moltes paraules noves i també moltes cançons! Es passa el dia cantant i ballant! A veure si us agrada aquesta cançó, és el seu primer single!

La Lluna la Pruna by morli0

Normalment no la canta tan fort, però al veure que la gravàvem ha volgut demostrar les seves dots vocals!

- Joc: Aquest més de bon temps hem jugat molt a l'aire lliure, i ara és una experta amb la moto. A mi em fa patir molt quan s'embala, sobretot perquè no entén massa que s'ha d'aturar quan li dic. És a dir que la vigilo molt de prop i faig jo també grans carreres al seu costat!

- Salut: No ho vull dir gaire fort, però sembla que aquest any encara no ha agafat res greu, ni s'ha contagiat de les diverses passes que hi ha hagut a la guarderia. Toquem fusta i esperem seguir així!

- Alimentació: Que us he de dir! Li agrada tot molt!

- Son: De tant en tant dorm alguna nit seguida, però normalment es desperta un o dos cops. El que costa molt ara es fer-la dormir a la nit. Desprès de la popa vol cantar una estona, desprès vol aigua, desprès unes freguetes a l'esquena i a vegades em dóna la sensació que estic allí hores!

- Bolquer: Continuo igual que el mes passat, no he fet cap pas. Ella fa pipis al vàter però la gran majoria els fa al bolquer.

I d'aquí un mes a bufar dues espelmes!

10 comentaris:

  1. Enhorabona per aquests 23 mesos. D'aquí res ja dos anyets, eh¿? Jo crec que aquestes edats (tot i la feina) són les més divertides!

    ResponElimina
  2. Ei ja queda ben poquet per entrar en el 2!
    T'entenc perfectament en això de fer dormir a la nena, potser trigues 20 i 30 minuts però per a nosaltres que ja estem cansades de tot el dia es fa etern i sobre tot si ploren i no agafen la son.
    A veure si aviat podeu dormir les nits seguides!

    ResponElimina
  3. Enhorabona per aquests 23 mesets!! La meva petita te la mateixa edat!

    ResponElimina
  4. Esther, sí jo també penso que serà una etapa molt divertida!

    Mamamoderna, jo disfruto el moment de posar-la a dormir, és xulo, però quan s'allarga i s'allarga i cada cop que sembla que ja cau dormida es torna a activar.... jo em poso una mica nerviosa pensant amb totes les coses de la casa que hem queden per fer abans d'acabar el dia!

    Sandra, gràcies! Sí, ja ho sabia lo de la teva nena!

    ResponElimina
  5. Que guapa!! FELICITATS!! Ja veig que heu començat amb el joc simbòlic! deu estar moníssima!!

    ResponElimina
  6. Moltes felicitats! apa noia, d'aquí a res els 2!!! les nostres van començar aquesta etapa de les mil hores per anar a dormir una mica més tard i si, és esgotador!

    Que maca cantant amb accent de Lleida!!!!! res noia que entre cants i balls estem distretes!!!

    ResponElimina
  7. Felicitats! Jo ja estic pensant en què farem per l'aniversari i en l'avalantxa de joguines que inevitablement ens espera...

    ResponElimina
  8. Caram quina artistassa teniu a casa.
    A nosaltres el ritual d'anar a dormir també té el seu què per dues raons, primer perquè no li agrada gaire rentar-se les dents i encara no entèn que una cosa que no agrada millor fer-la ràpid que allargar-ho fins l'avorriment, i per l'altra banda és el conte, que com més gran es fa més llargs són i crec que algun dia m'adormir-e amb ell explicant-lo. Això sí, quan li dónes el petó de bona nit ja no hi ha nen fins l'endemà al matí, però també li dobla l'edat.
    Aquest segon aniversari serà molt millor que el primer, ja veuràs quina diferència.

    ResponElimina
  9. Sol Solet, el joc simbòlic tot just comença ara! Ja en tinc ganes, segur que esn ho passarem bé!

    Mirashka, sí la meva es passa el dia cantant i ballant!

    Conxi, jo també ho temo! A més, a casa meva per molt que els hi diguis les joguines quer volem i fan falta, tots acaben comprant el que volen!

    Euphorbia, la meva encara és petita i els contes no duren gaire, però ja m'imagino que si són massa llargs em passarà com a tu!

    ResponElimina
  10. Aquesta nena és una artista!!! Genial

    ResponElimina