23 d’octubre del 2011

Adéu al bolquer

Ara sembla que sí. La petita porta quatre dies sense bolquer! Jo crec que això està fet!
El dijous, mentre estava a la guarderia, va decidir que no es volia posar el bolquer, que volia anar sense. La professora li va treure, aprofitant la seva predisposició i quan la vaig anar a buscar ja portava uns quants pipis fets al vàter (i algun a sobre també). Jo em vaig quedar parada quan la profe m'ho explicava, però vaig decidir tirar-ho endavant. Llàstima del fred que ha començat a fer, pensava!
Però bè, tot i que no ha pogut anar amb calcetes per casa, tampoc ha embrutat gaires pantalons. De fet, tant ahir com avui portava roba de recanvi a tot arreu on anava i no m'ha calgut utilitzar-la en cap moment. Hem estat molt pesats preguntant-li quasi constantment si volia anar al lavabo. Ho he repetit infinitat de vegades aquest cap de setmana! Jo suposo que al final ha aprés a anar-hi per no sentir-nos preguntar-ho més!

El 2n dia sense bolquer es va fer dues caques a sobre, de les que avisava just quan se les estava fent, i també un pipí.
El 3r dia, ja ho va fer tot al vàter. I ella soleta ja s'abaixa els pantalons i les calcetes (que, per cert, vaig haver d'anar a comprar d'urgència!)
I avui s'ha fet un pipi a sobre al matí, però la resta tot bé! I això que hem anat de dinar familiar a un restaurant, i jo patia, tant per que no es pixés a sobre, com per l'estat en que trobaria els lavabos. Però ha anat tot molt bé: no se n'ha fet cap a sobre i els lavabos estaven força nets.

Per tant que, pel que sembla, ens hem acomiadat dels bolquers. Suposo que hi haurà encara alguns dies d'escapaments, però jo crec que ja no tornarem endarrere. Així que, un pas més cap endavant! Que gran que es fa!

Imatge de Linne Bie

11 comentaris:

  1. Si noia, qué ràpid creixen!!! Felicitats pel gran pas!! Tens una campiona a casa :)

    ResponElimina
  2. Noia enhorabona!!!! si, algun potser se li escapa, però sembla que ja està fet!

    ResponElimina
  3. Molt bé! Ara haurás de tenir una temporadeta la fregona a punt per si de cas, pero poc a poc. Nosaltres ja portem uns mesos sense bolquers i de tant en tant encara tenim algun susto :)

    ResponElimina
  4. Oleeee! Moltes felicitats. Això ja és tot un pas de nena gran :-))) Ara i tant que això endavant. De fet amb els bolquers no hi ha marxa enrere.

    Enhorabona!

    ResponElimina
  5. Enhorabona a la campiona!! Sí que ha agafat una mala època, ara que comença el fred, però si ha estat decisió seva i a més ho porta tan bé, doncs perfecte!!

    Pels lavabos públics, has tingut sort perquè ja saps que molts cops estan de pena... jo porto una ampolleta al bolso d'un líquid netejamans dels que van sortir quan la grip A, que porten alcohol, i em passo la vida esterilitzant els wc's del món, que el meu nen prefereix fer pipi sentat, diu que de peu no li surt :-S...

    Enhorabona un altre cop!!!

    ResponElimina
  6. Bravo bravo bravo. T'aplaudeixo des d'aquí. Ja saps que la meva petita té mes o menys la mateixa edat que la teva pero no ho penso ni intentar fins a l'estiu que ve. Després de l'horrible experiència del meu fill gran que fins als 3 anys i després de dos intents no ho vam aconseguir, no m'hi veig amb cor. M'alegro moltíssim

    ResponElimina
  7. Gràcies noies1

    Mamakoala, sí, a mi això dels vàters públics també em fa una manía.... Prenc nota del que em dius. Jo avui de moment he fet la tàctica de col.locar paper al voltant de la tassa.

    Sandra, doncs està molt bé si vols esperar a l'estiu. De fet, penso que el bolquer també té moltes aventatges (és més còmode per les mares...) o sigui que fer-lo durar més també té coses bones!

    ResponElimina
  8. Amb això cada nen és un món, no al meu no hagués pas pogut treure-li tan aviat, també diuen que les nenes van més avançades, en això i en altres coses.
    Al Jordi quan li vaig treure d'escapaments de pipi en van haver molt pocs però les caques van costar una mica més, el tio se les feia a sobre i es quedava tan ample. Un dia se la va fer a la banyera i millor no entro en detalls.

    ResponElimina
  9. Que bé! Una cosa menys! A veure com ens va a nosaltres quan toqui...

    ResponElimina
  10. es una passa molt important per els nostres fills i per nosaltres. Es fan grans i anar sense bolquer els fa independents. No tiris enrera, sembla que rutlla, no?
    Felicitats.

    ResponElimina
  11. Felicitats a la petita i als pares! que bé!! Una cosa menys!

    ResponElimina